spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Poliția Română are un Registru al Prădătorilor sexuali … care nu este public și nici nu poate fi consultat online!

În această seară, în județul Prahova, a fost capturat un individ care, în cursul serii de ieri, a răpit două copile, de 10 și 12 ani, pe care le-a violat.

Presa afirmă că făptuitorul era înscris în REGISTRUL NAȚIONAL AL PERSOANELOR CARE AU COMIS INFRACȚIUNI SEXUALE, însă acest lucru NU ÎNSEAMNĂ ABSOLUT NIMIC, deoarece registrul NU ESTE PUBLIC.

De fapt, acest registru al prădătorilor sexuali se ține în fiecare unitate de poliție, pe dosar cu șină, cum îi stă bine românului iubitor de birocrație, iar astfel, cetățenii nu au acces la conținutul registrului. Astfel, toată capacitatea de PREVENȚIE a registrului este redusă la 0!

Luați exemple de la americani!

În Statele Unite ale Americii există SITE-UL PUBLIC NAȚIONAL AL INFRACTORILOR LA REGIM SEXUAL! (National Sex Offender Public Website). Pe acel website sunt prezenți TOȚI infractorii sexuali din Statele Unite, indiferent de statul în care locuiesc sau pedeapsa pe care au primit-o!

Acel site a fost înființat în memoria lui Dru Katrina Sjodin, o tânără americancă ucisă de un infractor sexual în 23 noiembrie 2003.

Ei bine, pe site-ul amintit mai sus, orice persoană poate să verifice dacă vecinul lor, verișorul lor, prietenul lor este un prădător sexual. Astfel, dacă află că vecinul de la etajul 2 e prădător sexual, își învață copilul să stea departe de „nenea de la 2” și astfel EXISTĂ PREVENȚIE în cazurile de viol sau prădare sexuală.

Nu, nene, la noi registrele se țin în secțiile de poliție, unde nu are nimeni acces la ele … astfel, nimeni nu știe despre nimeni nimic și stăm liniștiți!

Nu e normal, nu contribuie la prevenție și uite-așa, fetițe de 10 și 12 ani sunt lăsate de mami la grătar cu violatorul!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img