fbpx
spot_img
spot_img

Poliția Mureș te învață ce să faci pentru a nu cădea pradă furturilor din autoturisme

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Furturile din autovehicule reprezintă încă o atracţie pentru doritorii de câştiguri ilicite. Din acest motiv, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii readuce în discuţie rolul fiecăruia dintre noi în adoptarea unor măsuri preventive, pentru a-i descuraja pe infractori! Activităţile preventive, distribuirea de fluturaşi cu recomandări specifice, constituie un demers constant al structurii de profil, şi pe acest segment de criminalitate.
„Lipsesc doar câteva minute!”, „Pot lăsa geanta/portmoneul, e goală/gol!”
„Bagajele lăsate, bunurile, nu au nicio valoare, nu interesează pe nimeni!”
Dacă vă regăsiţi, e cazul să ne gândim mai bine:
 Hoţilor le sunt suficiente câteva minute, chiar şi unul!
 Doar Dumneavoastră ştiţi că portmoneul, poşeta, borseta, sunt goale, hoţul nu!
 Valoarea bunurilor este apreciată diferit de fiecare! Ceea ce pentru unii dintre noi nu valorează mare lucru, pentru altul poate fi ceva ce nu a avut niciodată sau pe care poate obţine bani să trăiască o zi!

AŞADAR,
• Nu lăsaţi în autoturism, la vedere, nici chiar pentru câteva minute, bani, GPS-uri, detectoare radar, staţii emisie-recepţie, aparatură electronică, genţi, borsete, poşete sau telefoanele mobile!
• Asiguraţi autoturismul chiar dacă lipsiţi din el doar câteva minute!
• Evitaţi să păstraţi în autoturism acte de identitate, permis de conducere, documente de înmatriculare a maşinii, documentele firmei, cărţi de credit, ordine de plată sau orice alte înscrisuri de valoare!
• Achiziţionând componente de autoturisme de la persoane necunoscute şi la preţuri derizorii, încurajaţi hoţii! Următoarea victimă aţi putea fi chiar Dumneavoastră!!!

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: