spot_img
spot_img

Poliția Locală Turda: „Curățenia ne reprezintă pe toți ! Cu toții ne dorim un oraș curat !”

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Poliția Locală Turda, invită toate persoanele fizice şi juridice (asociaţii de proprietari, societăţi comerciale, instituţii publice şi de învăţământ) să contribuie la realizarea curăţeniei în municipiu, prin luarea de măsuri care să ducă la curăţarea spaţiilor din perimetrul imobilelor de locuit şi a celor cu altă destinaţie și depozitarea deșeurilor la punctele de colectare special amenajate, respectiv depozitarea pubelelor cu deșeuri înainte de ora 7.00 a zilei în care are loc ridicarea deșeurilor pe strada (vezi aici program ridicare deseuri)

Precizăm că la nivelul municipiului Turda, colectarea deșeurilor menajere și vegetale, se realizează exclusiv în intervalul orar și zilele în care strada este programată. Prin urmare pentru ca acțiunea de colectare şi transportul deşeurilor să conducă la rezultate pozitive, vă solicităm să consulatați programul și intervalul orar de ridicare a deșeurilor de către SC. Prival Ecologic servis S.A, atașat prezentei.

Aminitim, că asigurarea și menținerea curățeneie pe teritoriul municipiului Turda precum și buna sa gospodărire constituie o obligație fundamentală, și permanentă a turdenilor fie persoane fizice, juridice cât și autorități ale admistrației publice locale iar orice încălcarea a adoptării unor măsuri de păstrare a ordinii și curățeniei se sancționează conform prevederilor HCL212/2005 privind buna gospodărire a municipiului Turda (actualizată).

Contăm pe sprijinul turdenilor în acțiunile noastre de identificare a persoanelor care depozitează deșeuri menajere, moloz sau de orice alte tipuri în locuri nepermise sau incendiază, distrug pubele, adună PET-uri din tomberoane pentru a le valorifica la centrele de colectare lasând alte deșeuri împrăștiate în jurul publelor.

Politia Locală Turda, tel.0264317303 sau 0731300903.

Director Executiv,

MOLDOVAN VALER

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Întâlnire, la Turda, pe tema Revitalizării Orașelor Fortărețe

Mâine dimineață, de la ora 10:00, Primăria Municipiului Turda va găzdui o reuniune organizată de Agenția de Dezvoltare...

A sărit pe geam, cu tot cu saltea – ca să meargă la drăguț!

IPJ Cluj a prezentat detalii despre minora, în vârstă de 13 ani, care a sărit de la etajul...

Moroșeni în pelerinaj la mormântul lui Mihai Viteazu!

Jurnalistul turdean, Emil Hălăștuan, redactor șef al Revistei Culturale Ecouri, a însoțit un grup de 30 de persoane,...

ATENTIE! Restrictii de circulatie la Turda

⛔Ca urmare a reabilitării rețelei de apă din zona intersecției străzii Mihai Eminescu cu strada Republicii, în perioada...
spot_img

Primăria Municipiului Turda anunță lansarea proiectului „CEPS TURDA – Calitate, Egalitate și Prietenie în Școlile din Turda”

Municipiul Turda, în parteneriat cu Fundația Centrul de Resurse pentru Comunitățile de Romi, și cu partenerii asociați Școala „Andrei Șaguna” Turda, Școala „Avram Iancu”...
%d bloggers like this: