fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiPoliția Locală Câmpia Turzii va trece la sancționarea șoferilor care nu-și întrețin...
spot_img
spot_img

Poliția Locală Câmpia Turzii va trece la sancționarea șoferilor care nu-și întrețin parcările

- Publicitate -
spot_img

De două săptămâni încoace, Poliția Locală Câmpia Turzii este într-o adevărată cruciadă împotriva șoferilor care nu-și îngrijesc locurile de parcare.

Dacă în urmă cu două săptămâni, instituția făcea apel la cetățeni să-și îngrijească locurile de parcare, acum au anunțat că vor trece la represalii.

Astfel, prin intermediul unui comunicat (ce-i drept, presărat cu greșeli de gramatică și exprimare), Poliția Locală Câmpia Turzii a anunțat că va identifica acei șoferi care nu binevoiesc să-și tundă iarba și vegetația abundentă de pe locurile de parcare înierbate.

„V-am rugat, atât într-o postare anterioră, cât și prin intermediul unor atenționări distribuite de către colegii noștri, cu sprijinul voluntarilor, pe care cu siguranță le-ați găsit în parbrizul mașinii dumneavoastră, să vă întrețineți în mod corespunzător locul în care vă parcați mașina.

Constatăm, că marea majoritate a dumneavoastră au înțeles demersul nostru de a face ca orașul nostru să fie mai îngrijit și și-au curățat parcarea, așa cum puteți observa din imaginile de mai jos, drept pentru care VĂ MULȚUMIM.

După cum bine știm, întotdeauna există și unele persoane care din rea voință, neștiință sau neputință nu au făcut acest lucru, cu toate că timpul pentru aceasta a fost suficient.

În consecință, ne vedem nevoiți ca începând de mâine, 16.07.2019, să trecem la identificarea celor care nu s-au conformat și să aplicăm măsurile legale de sancționare, în primă fază cu avertisment scris și un termen de 24 ore. În caz de neconformare celor în cauză le vor fi aplicate sancțiuni contravenționale cu amendă, între 400 și 1000 lei, conform HCL 58/2017.

Vă informăm, că acesta este modul de acțiune în absolut toate demersurile pe care le vom întreprinde în activitatea noastră, cu excepția celor rău intenționați.”, a transmis instituția.

Textul îngroșat este doar pentru cei care stăpânesc limba română, scris și vorbit.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: