spot_img
spot_img

Poliția Locală Câmpia Turzii – elogiată de cetățeni

spot_img

Lucian Apahidean, un cetățean din Câmpia Turzii, a istorisit o povestioară interesantă pe rețelele de socializare, prin care aduce laude, pe bună dreptate, polițiștilor locali din municipiu.

”Zilele trecute, mai exact miercuri, de Unire, grabit fiind spre a rezolva ceva restant si rapid in zona Pietei Mari a municipiului, din cauza ca nu am mai circulat – de cand s-au instalat sensurile obligatorii in zona – pe strada din spatele Primariei, fara cea mai mica intentie de a pacali semnele rutiere, am comis-o si am virat la stanga.

Hait, dupa 5 m, mi-am dat seama ca e posibil sa fi incalcat ceva reguli si fara sa trebuiasca sa apuce agentul de la Politia Locala aflat la datorie sa-mi faca semn, am tras regulamentar sa imi incasez sanctiunea. Imi faceam tot felul de calcule, de ce nu am fost atent, ca nu se poate sa te creada cineva ca nu ai facut-o intentionat, ca doar ce am platiti 10 mil gaz, 10 mil brichete, ca sa vezi ca nu am stiut, ca elementul constitutiv al contraventiei este intentia si cata si mai cate, … iaca vine agentul si dupa obisnuita legitimare am ramas mut de admiratie.

Fara cea mai mica urma de incruntare atat de caracteristica ”organelor”, mi s-a explicat respectuos ca in municipiu, dar in special in acea zona, a fost necesara instalarea acelor semne de circulatie pentru ca sa se fluidizeze circulatia. Mi-a vorbit atat de frumos dar ferm incat simteam ca mai bine ma tragea de urechi. Mi-a inapoiat actele si mi-a cerut sa-i promit ca nu ne vom mai intalni in asemenea situatie. Nu mi-a venit sa cred ca am intalnit asemenea profesionalism la un membru al unei institutii ce se profesionalizeaza ”din mers”, o institutie tanara aflata in serviciul comunitar ce atrage deseori critici si nemultumiri pentru prestatii.

Acuma sincer nu cred ca domnul, caruia spre regretul meu nu i-am retinut numele, ar avea de suferit de pe urma povestirii mele. Mai degraba ar trebui dat ca exemplu si nu doar pentru ca a folosit ”avertismentul verbal” ca santiune ci pentru ca acea sanctiune a avut efect mai mare decat o amenda, pentru ca a analizat conscintele, intentia si atitudinea ”faptuitorului”. Felicitari Dorin Lojigan pentru personalul Politiei Locale si pentru dovada de profesionalism pe care am intalnit-o si care va asigur ca si-a facut efectul”, a scris Apahidean pe facebook.

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Newsweek: Ovidiu Vancea era REABILITAT și AVEA DREPT DE PRACTICĂ

Website-ul de știri, Newsweek, este primul organ de main-stream...

2.7 milioane de lei, prin PNRR, vin la Turda

Astăzi, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Attila Cseke,...

120 km/h pe un tronson de cale ferată care trece prin Câmpia Turzii

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a anunțat demararea...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

La nivelul judeţului Cluj circulaţia rutieră se desfăşoară normal

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură...

PROFI A LANSAT RAFTUL CU BUNĂTĂȚI LOCALE, ASTĂZI, LA CLUJ

Astăzi, la Cluj, primele produse dintr-un amplu program inițiat de Profi...

Exclusiv: Doi angajați ai Primăriei Chețani au fost loviți de locomotivă

Detalii noi ies la suprafață în cazul accidentului feroviar...

Exclusiv: Negocieri la ProRomania Campia Turzii – vezi cine se vrea primar

Ziua Indragostitilor marcheaza negocieri intense intre Pro Romania, organizatia...

Prostul iernii ???, a vrut să-și protejeze parbrizul, dar i-a dat cu virgulă

Pe internet găsești tot felul de „minuni”, însă inteligența...
spot_img
spot_imgspot_img

Vezi componența și programul Ligii a IV-a Cluj

Astăzi, la sediul AJF Cluj, au avut loc tragerile la sorți pentru programul Ligii a IV-a, care va debuta la sfârșitul acestei luni. La startul...

Un nou TUN ECONOMIC votat de consilierii locali din Câmpia Turzii

Pe ordinea de zi a extraordinarei de luni, 12 februarie a.c. s-a aflat un proiect de hotărâre privind aprobarea politicii de parcare în municipiul...

Este nevoie de sânge cu RH negativ în Județul Mureș, iar criza este amplificată de lipsa de personal

În cadrul unei intervenții la Radio Târgu Mureș, psihologul Centrului de Transfuzii Sanguine Tîrgu-Mureș, Marinela Lazăr, a făcut un apel pentru creșterea donărilor de...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: