spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Poliția Locală a Municipiului Câmpia Turzii ia măsuri ferme împotriva comportamentelor deviante

Adolescența vine împreună cu teribilismul, dorința de acceptare din partea grupului de prieteni și, în cel mai rău caz, cu fapte antisociale.

Aceasta a fost și situația unui minor din municipiul nostru care, în data de 9 aprilie 2019, a vandalizat două coșuri de gunoi situat în Parcul Municipal, pe pista destinată bicicletelor.

Fapta sa a fost imortalizată prin intermediul unei filmări, care a ajuns în posesia Poliției Locale a Municipiului Câmpia Turzii, astfel că agenții au utilizat documentul video pentru identificarea minorului în cauză.

Acesta a fost invitat la sediul Poliției Locale, împreună cu unul dintre părinți și, pus în fața filmării, și-a recunoscut fapta.

Având în vedere că este minor, părintele său a fost sancționat contravențional, pentru nesupravegherea lui, în conformitate prevederile art. 2, punctul 33 din Legea 61/1991 r. Ca măsură complementară a fost dispusă achitarea bunului deteriorat.

Dacă filmați, fotografiați sau dețineți materiale reprezentând un comportament care contravine legilor în vigoare sau unui comportament civic, echilibrat, vă rugăm să vă adresați Poliției Locale a Municipiului Câmpia Turzii, sau la telefon: 0264 991.

Doar împreună, prin intermediul spiritului civic, putem combate comportamentul necivilizat, fără bun simț și stânjenitor al unora.

Direcția Relații cu Comunitatea

spot_img
spot_img
spot_img