spot_img
spot_img

Poliția Locală a Municipiului Câmpia Turzii ia măsuri ferme împotriva comportamentelor deviante

spot_img

Adolescența vine împreună cu teribilismul, dorința de acceptare din partea grupului de prieteni și, în cel mai rău caz, cu fapte antisociale.

Aceasta a fost și situația unui minor din municipiul nostru care, în data de 9 aprilie 2019, a vandalizat două coșuri de gunoi situat în Parcul Municipal, pe pista destinată bicicletelor.

Fapta sa a fost imortalizată prin intermediul unei filmări, care a ajuns în posesia Poliției Locale a Municipiului Câmpia Turzii, astfel că agenții au utilizat documentul video pentru identificarea minorului în cauză.

Acesta a fost invitat la sediul Poliției Locale, împreună cu unul dintre părinți și, pus în fața filmării, și-a recunoscut fapta.

Având în vedere că este minor, părintele său a fost sancționat contravențional, pentru nesupravegherea lui, în conformitate prevederile art. 2, punctul 33 din Legea 61/1991 r. Ca măsură complementară a fost dispusă achitarea bunului deteriorat.

Dacă filmați, fotografiați sau dețineți materiale reprezentând un comportament care contravine legilor în vigoare sau unui comportament civic, echilibrat, vă rugăm să vă adresați Poliției Locale a Municipiului Câmpia Turzii, sau la telefon: 0264 991.

Doar împreună, prin intermediul spiritului civic, putem combate comportamentul necivilizat, fără bun simț și stânjenitor al unora.

Direcția Relații cu Comunitatea

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

IPJ Cluj: „Scaunele pentru bebeluși salvează vieți!”

Ca urmare a unui accident rutier extrem de grav,...

ACȚIUNE ÎN MEDIUL RURAL DERULATĂ DE POLIȚIȘTII DIN TURDA

La data de 11 noiembrie a.c., în intervalul orar...

Accident produs de un batran beat si fara permis, la Frata

Astăzi, 8 octombrie a.c, în jurul orei 16.45, polițiștii...

Iată noul program de funcționare al Bazinului de Înot Turda

PROGRAMUL DE FUNCTIONARE AL BAZINULUI DE INOT pentru PUBLIC...

Primăria Turda continuă campania de conștientizare în domeniul COLECTĂRII SELECTIVE

https://www.facebook.com/PrimariaTurdaOficial/videos/2369754556446868/?fref=nf&__xts__=68.ARCVMX82GGL7KbO-iYVdO8KHJ617NEk6TOe5A9F6WivtIatdZtCxfGKJXvX1WICxVwdMMe_PxdCd3H9Vg8LiEQn-D9cAZ_63ah5eGtDKNzn5kpGEGBjJ3jfBYfEbqeEhQTBbkzovm52YW_gi3ni71yDwrstHEK8dW5AwNmDNEMRo8NhhpenKl_R0995VI9r-S3LzKlIFNGZQpk61tNXClFYkq0IkTN3sttYCqe3n7Baf0sTzJDxCN135rsVnCvG5LmoTkGEN6C1DNdx8QjOWRCSTkEaW9SDRveo9lfNebAYXbdL4hwwR2fH_Qs4oprzuqlqViEthv84wQJ490lbdshSUmxGHz4JRx5DfVOcjMHdGf7iN_8Y7FfmwKyNC1puMJ2sb&__tn__=kC-R Prin intermediul unui nou clip video, postat pe rețelele...
spot_img
spot_imgspot_img

POAD: Sprijin pentru reducerea riscului de abandon școlar

Implementarea proiectului „Sprijin educațional, pe baza de tichete sociale pe suport electronic, pentru elevii cei mai dezavantajați”, finanțat în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor...

Premierul, Florin Cîțu, este la Ocoliș!

Dupa urgia care s-a abatut asupra apusenilor si dupa ce zeci de locuitori ai comunei Ocoliș au ramas sinistrati, premierul - Florin Cîțu, a...

Targul Martisorului la Turda

🌞🥀🌼🌸Întâmpinăm primăvara cu multă bucurie în centrul pietonal. 😍 Din 25 februarie, ora 12:30, începe Târgul Mărțișorului unde peste 20 de comercianți pun la dispoziția...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: