fbpx
spot_img
spot_img

PNL Turda reclamă ședințele extraordinare de consiliu, uitând că unii dintre ei au tras căpătuială de pe urma acestor ședințe

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

După ce executivul local al municipiului Turda a convocat o reuniune extraordinară de Consiliu Local, pentru astăzi, 19 aprilie, orele 12:00, PNL Turda a remis un comunicat de presă în care condamnă public convocarea ședințelor extraordinare și de îndată.

„Acum câteva zile atrăgeam atenția asupra modului arbitrar și abuziv în care primarul Cristian Matei înțelege să respecte regulamentul de funcționare al Consiliului Local, cu privire la convocarea ședințelor ”de îndată”. Astăzi, am primit o nouă mostră în această privință…

Concret, după ce ieri, 17 aprilie, am fost anunțați de secretariatul Consiliului Local că în data de 19 aprilie vor avea loc 2 sedințe de comisii, una de la ora 12.30, iar cealaltă de la ora 13.00, astăzi, 18 aprilie, secretariatul a revenit cu un telefon care ne anunța că primarul Matei a convocat o ședință ”de îndată” pentru mâine, la ora 12.00, chiar înaintea ședințelor de comisii. Altfel spus, primarul Matei continuă să ne sfideze, convocând ședințe după bunul său plac și după buna sa dispoziție, fără niciun fel de considerație față de programul de muncă al consilierilor locali și fără niciun argument al unei situații excepționale care ar solicita o ședință ”de îndată”. Ca să vă convingeți, urgențele primarului Matei, pentru care a convocat ședința ”de îndată” de mâine, sunt: identificarea unui imobil situat administrativ în perimetrul municipiului Turda și acordarea unui mandat reprezentantului municipiului Turda în AGA la SC Agro Transilvania!

Domnule primar Matei, unii dintre consilierii locali muncesc, și nu la Compania de Apă, ca să poată pleca atunci când doresc! Au un program prestabilit, care nu poate fi modificat ”de azi pe mâine”, după dispoziția dumneavoastră trepidantă!

Refuzăm să mai fim bătaia de joc a dumneavoastră și vă anunțăm, pe această cale, că nu vom mai participa la ședințe ”de îndată” sau extraordinare, care nu respectă regulamentul de organizare și funcționare al Consiliului Local. În final, vă reamintim că, în 2 ani, nu ați convocat nicio ședință ordinară de la ora 16.00, așa cum menționează regulamentul Consiliului Local!

Puțin respect, domnule primar! Nu este greu! Trebuie doar să încercați…”, au scris liberalii în comunicatul de presă.

Probabil că Rigman, Cordiș & Co. au uitat că o serie nelimitată de ședințe extraordinare, convocate de Ștefănie în perioada 2008-2012, au dus la păstrarea în funcția de consilieri locali ai lui Lucian Cordiș (membru PSD la acea vreme) și a altor doi liberali, care alături de Cordiș fuseseră expulzați din propriile partide și urmau să-și piardă funcțiile.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: