fbpx
HomeȘtiri din zonăLunaPNL - majoritate covârșitoare la Luna!
spot_img
spot_img

PNL – majoritate covârșitoare la Luna!

- Publicitate -
spot_img

În cadrul ședinței de Consiliu Local al comunei Luna, care a avut loc ieri, 13.11.2020, a fost ales viceprimarul comunei.

Acesta este Ioan Rusu, al doilea candidat pe lista de consilieri locali ai PNL-ului. Alegerea viceprimarului s-a realizat cu un scor de 7-5, în contextul în care popularul – Gheorghe Ocolișan – nu a fost prezent la ședință, din cauza problemelor de sănătate.

„Vreau să le mulțumesc colegilor din PNL Luna, dar și colegilor independenți, Rupa Ștefan și Ioan Miștar, care au înțeles că viitorul comunei, al județului și al României este liberalismul, politica de dreapta.”, a declarat Aurel Giurgiu, primarul comunei.

Referitor la proaspătul său viceprimar, edilul lunean a mai adăugat: „Salut alegerea domnului Rusu în funcția de viceprimar. Îl cunosc pe domnul Rusu de 40 de ani și ii cunosc aptitudinile manageriale și morale. Dânsul este membru în Consiliul de Administrație la Societatea Agricolă Arieșuș, este administrator de firmă și sunt sigur că are toate caracteristicile necesare pentru a fi un viceprimar de excepție”.

Cei doi consilieri independenți, Ștefan Rupa și Ioan Miștar s-au alăturat grupului PNL din comuna Luna. De asemenea, Gheorghe Ocolișan, de la PMP, se va alătura grupului de consilieri locali liberali.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: