fbpx
Tuesday, May 30, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeBREAKING NEWSPNL Câmpia Turzii - SOLIDARI CU UCRAINA!

PNL Câmpia Turzii – SOLIDARI CU UCRAINA!

spot_img

Se adună tot mai multe mesaje și demersuri de ajutorare a poporului ucrainean, atât de greu încercat din cauza tiraniei, a prostiei și a frustrării unui politician gârbovit, la apus de existență!

 

După ce, în cursul serii de ieri, a declarat pentru RefleqtMedia faptul că este deschis să primească în oraș refugiați ucrainieni, Dorin Nicolae LOJIGAN a demarat și o strângere de fonduri pentru acești oameni.

„Buna ziua. Împreună cu colegii din PNL Câmpia Turzii am demarat o campanie de strângere de fonduri, centralizata, pentru persoanele sinistrate din Ucraina. Cei care doriți să contribuiți puteți fie să mă contactați personal sau prin secretariat fie puteți vira banii in contul meu pe BTpay, cu specificația ajutor sinistrați Ucraina (viramentele care nu au aceasta specificație vor fi respinse). Sumele strânse vor fi virate într-un cont centralizat la Cluj din care vor fi ulterior achiziționate cele necesare pe tru cei loviți de soartă. Week-end frumos tuturor.”, este mesajul transmis de Dorin Lojigan, în calitate de președinte al PNL Câmpia Turzii.

 

Toate persoanele care vor să contribuie, pot dona prin BT Pay, la numărul de telefon: +40 744 479 002

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: