spot_img

PMP Turda vorbește despre „abuz” și „minciună” în rezonarea Turzii, dar a uitat legea!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

În această dimineață, PMP Turda a lansat o declarație social-media prin care acuză faptul că rezonarea Turzii s-a făcut cu o fraudă la vot.

Avem dovada ticăloșiei prin care primarul Matei vrea să vă majoreze taxele și impozitele locale!

PMP Turda demonstrează minciuna și abuzul clanului Matei, care vrea să impună majorarea taxelor și impozitelor pentru turdeni:
– la ședința Consiliului Local au fost prezenți 19 din cei 21 de consilieri locali;
– consilierii USR PLUS (3 consilieri) au anunțat că nu participă la dezbateri și vot la proiectul cu privire la rezonarea localității;
– s-a mințit că nu au fost amendamente! PMP Turda a depus peste 60 de amendamente, în beneficiul cetățenilor, dar n-au vrut să țină cont! Primarul Matei e un dictator!
– la vot, trebuia să fie o majoritate absolută pentru adoptarea proiectului lui Matei, care a vrut cu orice preț să majoreze taxele și impozitele turdenilor, prin rezonare;
– majoritate absolută înseamnă minim 11 consilieri din 21;
– la numărarea voturilor, gașca lui Matei a avut doar 10 voturi!
– președinta ședinței, Orbean Ioana (PNL) anunță în mod mincinos că sunt 12 voturi pentru;
– secretarul general al municipiului, Mărginean Mihaela, nu verifică legalitatea modului în care s-a exercitat și adoptat (după spusele lor) proiectul de hotărâre, demonstrând că nu e funcționar public – secretar general al municipiului Turda, ci secretar general PNL și funcționarul personal al primarului Matei;
– în mod fals, anunță că s-a adoptat proiectul, iar Matei vă poate da cadoul din partea lui, pentru 2022: taxe și impozite mărite!
Adrian Nap, președinte PMP Turda:
“Avem toate probele pentru mârșăviile pe care le-au făcut. Am realizat un video care demonstrează marea minciună și merită să-l urmăriți și să-l distribuiți, ca să afle toată lumea!
Voi face tot ce-mi stă în putere pentru a opri această ticăloșie! Le vom arăta că nu pot face orice! Fiți alături de mine și de PMP Turda! Împreună îmvingem!”., spun reprezentanții PMP Turda, care prezintă și un filmuleț demonstrativ.
 

Totuși, MAREA problemă a PMP Turda este că (pe lângă faptul că au jignit trei persoane, Mihaela Mărginean, Ioana Orbean și Cristian Matei), au manipulat realitatea.

În aceeași ședință de consiliu, secretarul general al Municipiului Turda, Mihaela Mărginean, a anunțat faptul că cei doi consilieri locali absenți ȘI-AU MANIFESTAT VOTUL ELECTRONIC, lucru permis de codul administrativ.

Art. 4 Se modifica si se completeaza art. 23, al. 1 din Regulamentul de organizare şi funcţionare al Consiliului local al municipiului Turda, care va avea următorul cuprins:
„(1) Şedinţele consiliului local se desfăşoară legal în prezenţa majorităţii consilierilor locali în funcţie. Se consideră prezenţi la şedinţă şi consilierii locali care participă prin utilizarea oricăror mijloace electronice.” – se arată în Regulamentul de Organizare și Funcționare a CL Turda.

Astfel, dacă cei doi consilieri locali care nu s-au logat pe platforma de videoconferință, DAR și-au trimis voturile pentru proiectele de pe ordinea de zi, fie și prin Whatsapp, către secretarul general, atunci – în conformitate cu ROF CL Turda – voturile acestora sunt valabile.

Cu alte cuvinte, PMP Turda a greșit în postarea lor din această dimineață, acuzându-i pe nedrept pe Mihaela Mărginean, Ioana Orbean și Cristian Matei, de abuz și alte aspecte negative.

 

 
 
 

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Trândăveala Consiliului Județean Cluj alungă investitorii de la Tetarom 5 Luna

Deși în luna februarie se zvonea că un gigant auto ar fi interesat de Parcul Industrial Tetarom 5,...

Știrea cititorului: Copiii din Milano și Manchester înghit praf ca la Turda?

O cititoare RefleqtMedia ne-a trimis, prin Messenger, două clipuri sugestive, precum și un text foarte agresiv, cu privire...

Tragedie la aeroportul Târgu Mureș – a căzut cu parașuta

Astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un tânăr,...

8 noi autobuze electrice, achiziționate de Primăria Turda, prin PNRR

A fost depus proiectul pentru achiziția de mijloace de transport public – autobuze electrice în cadrul parteneriatului Turda...
spot_img
%d bloggers like this: