spot_img

PMP Turda vorbește despre „abuz” și „minciună” în rezonarea Turzii, dar a uitat legea!

Date:

Share post:

În această dimineață, PMP Turda a lansat o declarație social-media prin care acuză faptul că rezonarea Turzii s-a făcut cu o fraudă la vot.

Avem dovada ticăloșiei prin care primarul Matei vrea să vă majoreze taxele și impozitele locale!

PMP Turda demonstrează minciuna și abuzul clanului Matei, care vrea să impună majorarea taxelor și impozitelor pentru turdeni:
– la ședința Consiliului Local au fost prezenți 19 din cei 21 de consilieri locali;
– consilierii USR PLUS (3 consilieri) au anunțat că nu participă la dezbateri și vot la proiectul cu privire la rezonarea localității;
– s-a mințit că nu au fost amendamente! PMP Turda a depus peste 60 de amendamente, în beneficiul cetățenilor, dar n-au vrut să țină cont! Primarul Matei e un dictator!
– la vot, trebuia să fie o majoritate absolută pentru adoptarea proiectului lui Matei, care a vrut cu orice preț să majoreze taxele și impozitele turdenilor, prin rezonare;
– majoritate absolută înseamnă minim 11 consilieri din 21;
– la numărarea voturilor, gașca lui Matei a avut doar 10 voturi!
– președinta ședinței, Orbean Ioana (PNL) anunță în mod mincinos că sunt 12 voturi pentru;
– secretarul general al municipiului, Mărginean Mihaela, nu verifică legalitatea modului în care s-a exercitat și adoptat (după spusele lor) proiectul de hotărâre, demonstrând că nu e funcționar public – secretar general al municipiului Turda, ci secretar general PNL și funcționarul personal al primarului Matei;
– în mod fals, anunță că s-a adoptat proiectul, iar Matei vă poate da cadoul din partea lui, pentru 2022: taxe și impozite mărite!
Adrian Nap, președinte PMP Turda:
“Avem toate probele pentru mârșăviile pe care le-au făcut. Am realizat un video care demonstrează marea minciună și merită să-l urmăriți și să-l distribuiți, ca să afle toată lumea!
Voi face tot ce-mi stă în putere pentru a opri această ticăloșie! Le vom arăta că nu pot face orice! Fiți alături de mine și de PMP Turda! Împreună îmvingem!”., spun reprezentanții PMP Turda, care prezintă și un filmuleț demonstrativ.
 

Totuși, MAREA problemă a PMP Turda este că (pe lângă faptul că au jignit trei persoane, Mihaela Mărginean, Ioana Orbean și Cristian Matei), au manipulat realitatea.

În aceeași ședință de consiliu, secretarul general al Municipiului Turda, Mihaela Mărginean, a anunțat faptul că cei doi consilieri locali absenți ȘI-AU MANIFESTAT VOTUL ELECTRONIC, lucru permis de codul administrativ.

Art. 4 Se modifica si se completeaza art. 23, al. 1 din Regulamentul de organizare şi funcţionare al Consiliului local al municipiului Turda, care va avea următorul cuprins:
„(1) Şedinţele consiliului local se desfăşoară legal în prezenţa majorităţii consilierilor locali în funcţie. Se consideră prezenţi la şedinţă şi consilierii locali care participă prin utilizarea oricăror mijloace electronice.” – se arată în Regulamentul de Organizare și Funcționare a CL Turda.

Astfel, dacă cei doi consilieri locali care nu s-au logat pe platforma de videoconferință, DAR și-au trimis voturile pentru proiectele de pe ordinea de zi, fie și prin Whatsapp, către secretarul general, atunci – în conformitate cu ROF CL Turda – voturile acestora sunt valabile.

Cu alte cuvinte, PMP Turda a greșit în postarea lor din această dimineață, acuzându-i pe nedrept pe Mihaela Mărginean, Ioana Orbean și Cristian Matei, de abuz și alte aspecte negative.

 

 
 
 
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Castrul Roman Turda intra in patrimoniul UNESCO

👏 𝗗𝗼𝘀𝗮𝗿𝘂𝗹 𝗽𝗿𝗶𝘃𝗶𝗻𝗱 𝗟𝗶𝗺𝗲𝘀-𝘂𝗹, 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗶𝗻𝗰𝗹𝘂𝗱𝗲 𝘀i 𝗼𝗯𝗶𝗲𝗰𝘁𝗶𝘃𝗲 𝗱𝗶𝗻...

Scandal la Restaurantul Sarea în Bucate – 4 persoane implicate, un rănit

Se pare că actul de vandalism, prezentat anterior de...

Comunicat de presă Bugetul anului 2023 -Primăria Municipiului Turda-

La fel ca în anii precedenți și anul acesta...

Restaurantul Sarea in Bucate, atacat de un individ, in cursul serii trecute

Un barbat a hotarat, din varii motive, sa sparga...
%d bloggers like this: