fbpx
HomeDEZVĂLUIRIPMP Turda politizează ÎN MOD GROBIAN copiii cu dizabilități!
spot_img
spot_img

PMP Turda politizează ÎN MOD GROBIAN copiii cu dizabilități!

- Publicitate -
spot_img

Deoarece grobianismul și mârlănia celor de la PMP Turda este fără încetare, RefleqtMedia și-a propus să scoată la iveală TOATE bubele din capetele Partidului Mega Petardă.

În urmă cu 3 zile, PMP Turda a hotărât să își mai bată odată joc de turdeni, mai precis de copiii cu dizabilități.

Astfel, aceștia au distribuit postarea unei femei care acuza Primăria că nu acordă banii pentru concediile persoanelor care au în îngrijire persoane cu handicap.

Desigur că acest mesaj a fost preluat și mega-distribuit de către PMP-iști, dar și o parte a presei turdene, însă adevărul din spatele poveștii este total altul.

RefleqtMedia vă prezintă, ÎN EXCLUSIVITATE, răspunsul complet al Direcției de Asistență Socială Turda.

In anul 2020 au fost achitate salariile asistenților personali, inclusiv indemnizațiile de concediu de odihna ale acestora la termen , de asemenea au fost acordate vouchere de vacanta . Indemnizația acordata persoanei cu handicap pe perioada absenței temporare a asistentului personal se achită in luna următoare , față de când acesta este pontat in concediu. Asistenții personali au fost pontați in concediu de odihnă in lunile Noiembrie și Decembrie , iar banii de concediu vor fi acordați in termen până la sfârșitul lunii Ianuarie.”, se arată într-un răspuns pe care DAS Turda l-a trimis unui organism media.

Din păcate, respectivul organism NU A TRANSMIS MESAJUL DAS-ULUI, manipulând adevărul în favoarea PMP-ului și defăimând, indirect, imaginea primarului turdean.

Ba mai mult, Nico Vitan, femeia care a „aprins fumigena” conform căreia copiii cu handicap din Turda ar fi lăsați fără bani … ESTE MEMBRĂ PMP!

Astfel, după ce au votat ÎMPOTRIVA acordării unei locuințe de necesitate pentru o familie din Turda, PMP încearcă – din nou – în mod mojic și mișelesc, să se suie peste copiii cu handicap și să politizeze un subiect social sensibil.

Vă reamintim că PMP, USR și PSD au votat ÎMPOTRIVA ACORDĂRII UNEI LOCUINȚE DE NECESITATE, PENTRU O FAMILIE DE TURDENI! 

Ba mai mult, despre Attila Koloszi, consilier local PMP, Adrian Sălăgean – fost oficial al ACS Sticla Arieșul Turda, ne-a declarat că în perioada în care Koloszi a fost antrenor al secțiilor de copii de la Sticla, acesta NU SE PREZENTA LA ANTRENAMENTE sau … își trimitea băiatul să susțină antrenamentele.

UPDATE: După publicarea articolului nostru, Attila Koloszi ne-a contactat, pentru a ne transmite următoarele: „Vreau doar sa precizezi că nu intru in nici un conflict cu nimeni si tu ști asta. Băiatul meu nu ma inlocuit si eu nu lipsea de la antrenamente.Singura data cand ma inlocuit a fost cand eram plecat in concediu si atunci conducerea știa si mai mult de atât băiatul meu are licența A” licențiat în fotbal .”

De asemenea, asupra lui Adrian Nap planează o serie de bănuieli sinistre, pe care vi le reliefăm MAI JOS.

În momentul în care RefleqtMedia l-a contactat pe NAP pentru un punct de vedere, acesta a răspuns în mod evaziv, REFUZÂND – PRACTIC – SĂ COMENTEZE SUBIECTUL.

Așadar, înainte să arunce cu mizerie în alții, oare n-ar trebui ca ÎN MOD PUBLIC ȘI TRANSPARENT, MEMBRII PMP TURDA SĂ-ȘI CLARIFICE PROPRIILE SITUAȚII?

 

 

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: