fbpx
spot_img
spot_img

PMP Turda pierde membri pe bandă rulantă – „Nu pot sta într-un partid care este împotriva dezvoltării Turzii”

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Două șocuri consecutive au lovit astăzi organizația PMP Turda.

Primul șoc este constituit de demisia fostului consilier local, Minerva Ploscar.

Aceasta și-a motivat decizia de a demisiona din partid, acuzând conducerea PMP de faptul că ar fi împotriva dezvoltării Turzii.

Dragii mei prieteni și colegi,

Vreau să anunț în mod public decizia pe care am luat-o cu privire la activitatea mea politică. Cei care mă cunosc știu că eu sunt genul de om care spune lucrurilor pe nume. Iubesc acest oraș și nu mă mai regăsesc într-un partid a cărei conducere nu dorește a se implica în proiectele de dezvoltare și modernizare a orașului.
 
Da, aveți dreptate, și eu am fost sceptică la început, dar acum trebuie să recunosc că orașul se dezvoltă de la o zi la alta. Niciodată nu aș fi crezut că în cartierul meu vor fi așa străzi moderne.
 
Știu ca o să spuneți că Turda e un șantier dar cum să construiești altfel? Ne dăm toți cu părerea, dar oare care politician sau partid politic a venit cu inițiative și soluții, proiecte sau atragere de fonduri europene? Doar vorbe…
 
Eu vreau fapte, nu vorbe, și de aceea consider că e momentul să demisionez din partidul politic PMP deoarece nu mai îmbrățișăm aceleași convingeri. Ca locuitor al acestui oraș eu îmi doresc dezvoltarea și modernizarea lui. Trebuie să mergem înainte, nu să ne întoarcem înapoi la căruța cu cai, indiferent de câte obstacole sunt în drum.
Sunt convinsă că și alții gândesc la fel și mi se vor alătura.
 
Aceasta este alegerea mea și am rugămintea de a fi respectată, așa cum vă respect și eu pe voi.
 
Foștilor colegi le doresc mult succes!”, a declarat Minerva Ploscar, pe rețelele de socializare.
 
De asemenea, Viorel Honțilă, membru al PMP și susținător fervent al conducerii partidului, și-a anunțat demisia.
 
Dragi prieteni,
Mă alătur demersului fostei consiliere locale care de-a lungul anilor a fost și colega mea, doamna Minerva Ploscar, iar astfel vă informez în mod public asupra deciziei mele pe care am luat-o de a îmi da demisia din partidul politic PMP. Țin să fac public acest anunț deoarece după alegerile locale am avut o discuție cu președintele partidului și l-am informat verbal despre decizia mea de a îmi da demisia din PMP.
 
Acum fac publică această demisie deoarece nu mă regăsesc alături de conducerea partidului, care se opune proiectelor de dezvoltare a orașului Turda. Municipiul Turda prosperă se schimbă, se dezvoltă, iar la finalul lucrărilor toți turdenii vor fi mândri de orașul lor.
 
Alături de mine sunt mai mulți colegi de partid care și ei, la rândul lor, își dau demisia, printre aceștia se numără Vaida Alexandru și Grigoriu Cosmin.
 
Le urez succes colegilor din PMP!
Vă mulțumesc!”, spune Honțilă, care mai anunță ÎNCĂ DOUĂ DEMISII, ale lui Alexandru Vaida și Cosmin Grigoriu.
 
Contactat de RefleqtMedia, președintele PMP Turda, Adrian Nap, a declarat că le dorește succes foștilor colegi.
 
„Acești oameni care demisionează sunt membri vechi ai partidului nostru, alături de care am avut multe momente frumoase împreună și am participat la multe evenimente frumoase.
 
În numele meu și al organizației, le mulțumesc pentru activitatea întreprinsă în partid”, a spus Nap.
 
Referitor la acuzațiile potrivit cărora PMP s-ar opune dezvoltării Turzii, Nap a negat aceste acuzații.
 
„Nici vorbă de așa ceva. Nici eu și nici partidul nu ne-am opus dezvoltării Turzii. Chiar doamna Minerva Ploscar, în calitate de consilier local, a votat, alături de mine și de domnul Emil Moldovan, proiectele de dezvoltare ale orașului.
 
Probabil că acești membri demisionari, la fel ca și George Moldovan, și-au găsit ceva mai bun în alt loc”, a spus Nap.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: