spot_img
spot_img

PMP Turda: Minciuna are picioare scurte, domnule Gicu Tothăzan!

spot_img

Președintele echipei Sticla Arieșul Turda, Gicu Tothăzan, a fost prins cu minciuna! Cât se poate de clar!

După ce a afirmat că fostul antrenor Artur Podar, care a realizat promovarea în Liga 3 de fotbal și câștigarea Cupei României – faza pe județul Cluj, fără să înregistreze vreo înfrângere, și-ar fi dat demisia, Artur Podar a ieșit public și a spus adevărul: nu și-a dat demisia! A fost înlăturat pe nedrept!

Dacă oficialii echipei Sticla Arieșul Turda, în frunte cu președintele Gicu Tothăzan, cred că aceasta este o manieră corectă de a conduce clubul, spunându-le minciuni turdenilor, noi considerăm că nu acesta este modul corect de a consolida bazele acestui proiect inițiat de primarul Cristian Matei, care este compromis datorită manierei de a conduce a președintelui Gicu Tothăzan.

Nu cu minciuni se câștigă încrederea turdenilor! Pentru că minciuna este mai mult decât evidentă, solicităm încă o dată demisia președintelui Gicu Tothăzan, chiar dacă ne-a demonstrat că nu o va face, dorința de a controla clubul finanțat cu bani publici, în interes personal, fiind mai presus decât orice sâmbure de onoare.

PMP Turda susține proiectul fotbalistic turdean, dar nu condus de o persoană care a fost prinsă cu minciuna (oricum, nu e singura!) și care are în CV eșecul de la Câmpia Turzii, proiect finanțat tot din bani publici!

Primim multe sesizări din partea părinților copiilor și a sportivilor, cu referire la conducerea clubului și a neregulilor care sunt vizibile pentru oricine are tangență cu fotbalul, iar situația nu trebuie tolerată și trebuie luate măsuri, până nu este prea târziu!

Pe lângă demisia/demiterea domnului Gicu Tothăzan, solicităm o transparență mai mare în ceea ce privește cheltuielile clubului, existând suspiciuni fondate că s-a creat un mecanism de deturnare a banului public.

Îi solicităm și domnului primar Cristian Matei să se delimiteze de această manieră de a conduce clubul, a domnului Gicu Tothăzan, prin măsurile pe care le va iniția în perioada următoare!

Sticla Arieșul Turda nu este un club privat al domnului Gicu Tothăzan, așa cum a încercat acesta să-l facă, ci este un club susținut financiar din banii turdenilor, 98% din sumele lunare necesare activității sportive fiind livrate de la bugetul local (100.000 lei/lună), iar din acest motiv solicităm executivului turdean să facă demersurile necesare pentru revenirea proiectului pe făgașul său normal, respectiv sub controlul Consiliului Local.

Gicu Tothăzan, președinte Sticla Arieșul Turda:
”Referitor la antrenorul Artur Podar, căruia îi mulțumim pentru aportul adus promovării în liga a lll-a, facem mențiunea că acesta si-a dat demisia”.
Artur Podar, fost antrenor Sticla Arieșul Turda:
”Referitor la demisia mea din funcția de antrenor principal – nu s-a pus niciodată problema de a-mi da demisia; am fost de la bun început înlăturat pe nedrept, fără nici o discuție explicativă, pus pur si simplu în fața faptului împlinit. În nici un moment nu s-a dorit ca eu să continui în funcția de antrenor principal, jocurile fiind făcute în culise încă de dinaintea meciurilor de baraj”.

spot_imgspot_img
spot_img

Ultimele știri

Politistii au luat la control comerciantii ilegali de artificii

Polițiștii din Alba au continuat controalele la societățile comerciale...

Mormant PROFANAT la Luncani

O persoana de sex feminin din Luncani, comuna Luna,...

70 de ani de învățământ teologic preuniversitar, marcați la Cluj

În ziua de pomenire a Sfintei Mari Mucenițe Ecaterina,...

Iată motoarele de căutare pe care Google nu vrea să le găsești

Google este atât de puternic încât „ascunde” alte sisteme...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Noi achiziții pentru sănătatea pacienților din Municipiul Câmpia Turzii

Conducerea Spitalului „Dr. Cornel IGNA” din Municipiului Câmpia Turziise...

Câmpia Turzii – punct strategic în contextul războiului din Ucraina – DOCUMENT

Tensiunile tot mai crescute în Ucraina pun pe jar...

Avram Gal – propus pentru o functie de secretar de stat

Avram Gal este in fata unei sanse unice, care...

Măsuri de prevenire a răspândirii coronavirus, la nivelul municipiului Turda

La Primăria Municipiului Turda a avut loc astăzi, 10...

Reținuți după ce au bătut un turdean

La data de 29 octombrie a.c., în urma investigațiilor...
spot_img
spot_imgspot_img

Clinica Medicală I își reia activitatea normală – vezi cum comentează prefectul această decizie

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj Napoca a anunțat redeschiderea Clinicii Medicală I pentru activitatea normală, dedicată pacienților non-Covid. „Secțiile clinice care funcționează în...

Dorin Lojigan nu va participa la intalnirea cu Gratiela Gavrilescu

Dupa ce RefleqtMedia a dezvaluit detalii neoficiale vis-a-vis de vizita vicepremierului, Gratiela Gavrilescu, primarul de la Campia Turzii ne-a contactat pentru a ne transmite...

„Comercianții” de țigări de contrabandă din Piața Agroalimentară Turda „în concediu” – le-au fost arestați furnizorii

https://www.youtube.com/watch?v=HzB-6LgWuuY Astăzi, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Prahova au efectuat 32 de percheziții, în 15 județe (Prahova, Ilfov, Dâmbovița, Argeș, Ialomița, Alba, Arad,...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: