27.3 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaPMP Turda MANIPULEAZĂ în mod grosolan

PMP Turda MANIPULEAZĂ în mod grosolan

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

pmp-turda-proiecteÎn urmă cu câteva minute, PMP Turda a remis un comunicat de presă intitulat „Peste 70% din turdeni nu mai vor organizarea ZMT”.

Deontologic vorbind, am publicat comunicatul de presă fără să intervenim asupra conținutului, însă asta nu înseamnă că nu le putem da o „palmă redacțională” celor de la PMP Turda.

În primul rând, nicăieri în comunicatul de presă remis nu se arată câți turdeni au răspuns la respectivul sondaj, ci se prezintă doar procente. Astfel dacă la sondaj au răspuns 100 de turdeni, atunci 70 dintre ei nu mai vor organizarea ZMT, însă ce facem cu restul turdenilor, pentru că orașul are o populație de 50.000 de locuitori?

Adevărul este că PMP Turda s-a hotărât să facă un simulacru de opoziție, ofuscați de faptul că și-au luat-o la geoale în conducerea clubului Sticla Arieșul Turda, iar pentru două-trei funcții la acel club fac acum pe reprezentanții opoziției.

Singura lor problemă e că NU ȘTIU să facă opoziție, iar asta e grav. Bunăoară, dacă vrei să faci opoziție, nu o poți faci cu minciuni și manipulări.

Iar dacă vreți să știți câți turdeni VOR SĂ SE ORGANIZEZE ZMT 2019, uitați-vă la pozele de la ZMT 2018 și veți vedea aproximativ 20.000 de oameni în Parcul Teilor care s-au distrat și s-au simțit bine în urmă cu două săptămâni.

Restul … e gargară!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: