PMP Turda discriminează mass-media, trimițând comunicate „cu dedicație”

spot_imgspot_img

Nu este prima dată când PMP Turda nu înțelege conceptul de comunicare în mass-media.

De la baluri organizate „cu circuit închis”, la care vin doar prietenii din presă, la comunicate de presă trimise doar unor entități de presă, acești politicieni proferează, în mod elocvent, mentalitatea de „noi și-ai noștri”.

Așa se face că ultimul lor comunicat de presă a fost remis doar către anumite entități mass-media, RefleqtMedia fiind sărit de la rând.

Înțelegem că suntem relativ-noi pe piața mass-media din zonă, însă un partid politic care se respectă citește toată mass-media, în special având în vedere faptul că cei trei consilieri locali PMP, Radu Zoltan, Adrian Nap și Emil Moldovan cunoșteau formarea RefleqtMedia.

Cu toate acestea, Nap și gașca lui s-au decis să-și promoveze imaginea doar la anumite entități mass-media … să le fie de bine!

Referitor la inițiativa lor privind impozitele și taxele locale „mai mici”, puteau să aibă 50 de astfel de inițiative, dacă adevărații politicieni care conduc destinele orașului nu le votau, așa că laurii pentru aceste aspecte se cuvin, deopotrivă, PSD-ului, ALDE, PRM-ului și PMP-ului.

spot_img
%d bloggers like this: