spot_img
spot_img

PMP Turda discriminează mass-media, trimițând comunicate „cu dedicație”

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Nu este prima dată când PMP Turda nu înțelege conceptul de comunicare în mass-media.

De la baluri organizate „cu circuit închis”, la care vin doar prietenii din presă, la comunicate de presă trimise doar unor entități de presă, acești politicieni proferează, în mod elocvent, mentalitatea de „noi și-ai noștri”.

Așa se face că ultimul lor comunicat de presă a fost remis doar către anumite entități mass-media, RefleqtMedia fiind sărit de la rând.

Înțelegem că suntem relativ-noi pe piața mass-media din zonă, însă un partid politic care se respectă citește toată mass-media, în special având în vedere faptul că cei trei consilieri locali PMP, Radu Zoltan, Adrian Nap și Emil Moldovan cunoșteau formarea RefleqtMedia.

Cu toate acestea, Nap și gașca lui s-au decis să-și promoveze imaginea doar la anumite entități mass-media … să le fie de bine!

Referitor la inițiativa lor privind impozitele și taxele locale „mai mici”, puteau să aibă 50 de astfel de inițiative, dacă adevărații politicieni care conduc destinele orașului nu le votau, așa că laurii pentru aceste aspecte se cuvin, deopotrivă, PSD-ului, ALDE, PRM-ului și PMP-ului.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Întâlnire, la Turda, pe tema Revitalizării Orașelor Fortărețe

Mâine dimineață, de la ora 10:00, Primăria Municipiului Turda va găzdui o reuniune organizată de Agenția de Dezvoltare...

A sărit pe geam, cu tot cu saltea – ca să meargă la drăguț!

IPJ Cluj a prezentat detalii despre minora, în vârstă de 13 ani, care a sărit de la etajul...

Moroșeni în pelerinaj la mormântul lui Mihai Viteazu!

Jurnalistul turdean, Emil Hălăștuan, redactor șef al Revistei Culturale Ecouri, a însoțit un grup de 30 de persoane,...

ATENTIE! Restrictii de circulatie la Turda

⛔Ca urmare a reabilitării rețelei de apă din zona intersecției străzii Mihai Eminescu cu strada Republicii, în perioada...
spot_img

EL este cel mai harnic senator clujean

Dacă ieri, RefleqtMedia v-a prezentat bilanțul deputaților clujeni, după un an de mandat, astăzi a venit rândul senatorilor. Patru persoane reprezintă județul CLUJ în Parlamentul...
%d bloggers like this: