fbpx
spot_img
HomeȘtiri din TurdaPMP Turda dezinformează GROSOLAN și se preface că nu știe realitatea

PMP Turda dezinformează GROSOLAN și se preface că nu știe realitatea

- Advertisement -

În cursul serii de ieri, o avarie majoră a afectat alimentarea cu apă potabilă a municipiului Turda, dar și a comunei Mihai Viteazu.

„Lucrări remediere avarie aducțiune apă potabilă (magistrala care alimentează municipiul Turda) în localitatea Mihai Viteazu.

Echipele de intervenție CAA depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil.
 
La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate
Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.”, au transmis reprezentanții Companiei de Apă Arieș.
 
 
Ei bine, pe fondul acestei probleme, Partidul Mișcarea Populară Turda a găsit încă o oportunitate să dezinformeze și să stârnească emoția colectivă a turdenilor, folosindu-se de informații false.
 
„Ce nu se spune este: cum a apărut această defecțiune?! În condițiile în care am avut fonduri europene ”record”, cu care s-au tot înlocuit conducte?! Unde-i problema?! Cum se poate așa ceva?! E rezultatul unor investiții prost getionate, cu firme de ”familie” pe bază de comisioane, iar cetățenii… sunt considerați prea proști ca să mai conteze?!”, a transmis, printre alte dezinformări, partidul condus de Adrian Nap.
 
Pentru corecta informare a publicului turdean, vă reamintim că „fondurile” la care se referă PMP încă nu au fost implementate.
 
Defapt, contractul de reabilitare a aducțiunii de apă spre Turda este ÎN DERULARE, nicidecum nefiind vorba de vreo lucrare făcută prost sau de vreo investiție prost gestionată.
 
De altfel, PMP Turda CUNOAȘTE aceste lucruri, mai ales în condițiile în care membrii partidului sunt consilieri locali cu câte două mandate.
 
Dar, fiindcă suntem în campanie electorală și alte argumente nu au, PMP-iștii au ales – din nou – să-și bată joc de turdeni, dezinformându-i și prostindu-i!
 

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Anunț – Remediere avarie Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia...

0
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 15.03.2021, între orele 11:30 - 13:30, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate...

Comentarii

%d bloggers like this: