fbpx
spot_img
HomeTopNews RefleqtPMP Cluj OBLIGATĂ să plătească despăgubiri Primăriei Tureni - vezi ce au...

PMP Cluj OBLIGATĂ să plătească despăgubiri Primăriei Tureni – vezi ce au „comis” PMP-iștii…

- Advertisement -

Degringolada vădită în care se află PMP Cluj după alegerile parlamentare (când au ratat intrarea în Parlament) continuă.

Primăria Tureni a publicat, în urmă cu câteva minute, un comunicat de presă prin care afirmă că „popularii” sunt buni de plată.

„În această săptămână, Judecătoria Turda a dat câștig de cauză, în primă instanță, doamnei primar, precum și Primăriei Comunei Tureni, obligând PMP-ul să plătească despăgubiri în valoare de 1000 de lei și să renunțe la orice identitate virtuală, denumită „Comuna Tureni”.

Desigur, reprezentanții PMP Cluj au drept de apel.”, transmite Primăria Tureni.
 
Dar … ce au comis „popularii”?
 
Ei bine, organizația PMP Tureni a creat o pagină, denumită „Comuna Tureni”, prin care transmitea tot felul de „informații”, care defapt n-aveau alt rol decât să facă publicitate politică mascată, sub „identitatea” Comunei Tureni.
 
„După alegerile locale, care au avut loc în luna septembrie a anului 2020, reprezentanții unui partid politic din comună au găsit de cuviință să își asume o identitate care nu le aparține.
 
Așadar, folosindu-se de identitatea „Comuna Tureni”, reprezentanții PMP Tureni au demarat o adevărată campanie de dezinformare la nivelul comunei noastre, campanie în fața căreia Primăria Comunei Tureni nu putea rămâne impasibilă.”, transmite Primăria Tureni.
 
Ei bine, atât de constanți au fost „popularii” în demersul lor, încât consilierul local despre care se crede că ar fi inițiat pagina uzurpatoare a și demisionat din Consiliul Local Tureni.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Județul Cluj, primul județ din România în care Planul de Amenajare...

0
Consiliul Județean Cluj a aprobat încheierea Acordului de asistență tehnică între Județul Cluj şi Banca Mondială în vederea elaborării Planului de Amenajare a Teritoriului...

Comentarii

%d bloggers like this: