spot_img
spot_img

Pilotul brașovean, Octavian Ciovică – prezent la evenimentul special VIAMSO!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Chiar în aceste momente, la Câmpia Turzii are loc evenimentul special, organizat de retailerul de bricolaj și materiale de construcții, Viamso.

La eveniment participă și pilotul brașovean de viteză în coastă, Octavian Ciovică.

Viteza în coastă reprezintă una dintre cele mai accesibile forme de motorsport, fiind totodată și una dintre cele mai vechi discipline sportive automobilistice atestate în România. Într-o cursă de viteză în coastă fiecare concurent urmărește să obțină cel mai scurt timp (de unde termenul de viteză) pe un traseu de asfalt cu diferență de nivel parcurs în urcare (de aici și denumirea de „coastă”).

Startul se dă individual, la interval de 30 de secunde sau 1 minut, fiecare concurent fiind singur pe traseu. Spre deosebire de raliuri, cursele de viteză în coastă necesită doar prezența pilotului, printre automobilele prezente la start regăsindu-se și monoposturi.

Conform regulamentului Federației Române de Automobilism Sportiv, un traseu poate fi omologat pentru o etapă de Campionat Național de Viteză în Coastă, dacă are minim 3 km lungime iar asfaltul este de bună calitate. Pe traseu sunt amplasate posturi ale comisarilor de traseu, iar cronometrarea se face cu un sistem de fotocelule.

„Suntem la Câmpia Turzii, alături de partenerii de la @viamsosrl , mereu prezenți cu tot suportul și încrederea necesare parcursului meu pe acest traseu memorabil! ”, a scris Ciovică pe rețelele de socializare.

Viamso este SPONSORUL lui Octavian Ciovică, în Campionatul Național de Viteză în Coastă.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Medicul, Tiberiu Vedean, este NEVINOVAT!

In cursul zilei de ieri, o persoana a adus alegatii foarte grave medicului, Tiberiu Vedean. Initial, RefleqtMedia a publicat stirea care...

Doamnele de la Baza 71 Aeriana s-au imbracat in IE

IA românească, un mijloc de promovare a identităţii românilor Astăzi sărbătorim naşterea Sfântului Ioan Botezătorul şi Sânzienele. Tot astăzi,...

Seară maramureșeană, la Câmpia Turzii

Se spune că noi, românii, avem cel mai frumos folclor dintre toate țările lumii, dar o unicitate aparte...
spot_img

BUN CULTURAL DIN 1787, IDENTIFICAT ŞI RECUPERAT

În urma investigaţiilor, activităţilor informativ-operative şi a cooperării internaţionale cu poliţiştii maghiari, poliţiştii Serviciul de Investigaţii Criminale Cluj au reuşit identificarea şi recuperarea unei...
%d bloggers like this: