26 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiPiața Mureșului - cea mai proastă investiție realizată vreodată în Câmpia Turzii

Piața Mureșului – cea mai proastă investiție realizată vreodată în Câmpia Turzii

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Deși a fost inaugurată cu „tăiere de pamblică”, spectacol de folclor și multe alte elemente de showbiz, Piața Mureșului din Câmpia Turzii se dovedește a fi cea mai proastă investiție realizată vreodată în Câmpia Turzii.

Inaugurată în decembrie 2015, ca urmare a unei investiții în valoare de 1.140.000 lei, Piața Mureșului s-a vrut a fi o alternativă pentru ghirișenii din cartierele Sâncrai și Blocuri, pentru a nu se mai deplasa în centru.

Ei bine, la mai mult de doi ani de la inaugurarea sa, această hală agroalimentară este o adevărată gaură în bugetul local de venituri și cheltuieli al Municipiului Câmpia Turzii, în contextul în care veniturile rezultate de pe urma închirierii spațiilor de vânzare nu acoperă nici măcar cheltuielile cu utilitățile.

Practic, în conformitate cu unele informații preluate din sânul Primăriei Câmpia Turzii, această hală agroalimentară reprezintă principala „bubă” a Serviciului Public de Administrație a Piețelor.

„Dacă nu am avea vânzătorii ambulanți de pe platoul betonat, în fiecare zi de miercuri, Serviciul de Administrație a piețelor s-ar prăbuși, economic vorbind”, ne transmite cineva din Primărie.

În aceste condiții, cu cei 11 miliarde și 400 de milioane de lei vechi care au costat clădirea + sutele de milioane care se pierd anual cu această clădire, putea fi asfaltat întreg cartierul Șarât, de exemplu.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: