fbpx
spot_img
spot_img

Piața din Câmpia Turzii – loc de desfacere a obiectelor furate din trei județe

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Poliţiştii din Reghin, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, au reţinut 4 persoane din judeţul Mureş, care ar fi comis, în ultima săptămână, 7 furturi din autoturisme din judeţele Mureş, Cluj şi Braşov, cu un prejudiciu de 50.000 de lei.

La data de 24 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Reghin, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, au surprins în flagrant delict, în piaţa de animale şi vechituri din Câmpia Turzii, 3 bărbaţi şi o femeie, din judeţul Mureş, cu vârste cuprinse între 25 și 32 de ani, care ar fi oferit spre vânzare mai multe bunuri pe care le-ar fi sustras din autoturismele mai multor persoane, din judeţele Mureş, Cluj şi Braşov.

Ulterior, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa uneia dintre persoanele bănuite în cauză.

În urma activităților, poliţiştii au recuperat mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 37.000 de lei, provenite din activitatea infracţională, respectiv: o centrală termică murală, o placă de snowboard cu accesoriile aferente, unelte şi altele.

În urma administrării probatoriului, ieri, cele 4 persoane au fost reținute, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, cu propunere de arestare preventivă.

Activităţile s-au desfăşurat s-au desfăşurat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, cu sprijinul criminaliştilor, al poliţiştilor de investigaţii criminale, al celor din cadrul Postului de Poliţie Zau de Câmpie, precum și al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureş.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: