spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Petre Pop: „Tetarom V trebuie realizat, nu doar povestit în conferințe de presă pompoase!” – Dorin Lojigan ARE un as în mânecă

Consilierul județean PSD, Petre Pop, a remis un comunicat de presă prin care solicită alocarea de fonduri pentru demararea lucrărilor la parcul industrial Tetarom V.

„Deşi s-a stabilit că Tetarom V va fi un proiect prioritar, în propunerea de buget a Consiliului Județean pentru anul 2018 s-au alocat 0 lei pentru acest proiect de investiţie, de aceea, solicităm public d-lui președinte CJ Alin Tișe, alocarea de fonduri pentru demararea studiilor necesare realizării construcţiei acestui parc industrial.

Nu este posibil să amăgim populația zonei Câmpia Turzii prin tot felul de megaproiecte gen: ,,Marea Asfaltare”, ,,Marea Reindustralizare”, ,, Turism Internațional la Complexul Trei Lacuri”, megaproiecte mediatizate prin diverse conferințe pompoase, iar când este vorba de punere în practică, constatăm că nu sunt alocate sumele necesare, adică doar vorbe, fapte zero.

Cred în priceperea si consecventa primarului comunei Luna, Giurgiu Aurel, care are resursele locative și capacitatea managerială de a realiza proiectul Tetarom V, un proiect important pentru zonă si care trebuie realizat cu bani alocați de Consiliul județean Cluj si cu fonduri extrabugetare.”, a scris Pop în comunicatul de presă.

Am aflat chiar de la primarul Câmpiei Turzii, Dorin Lojigan, faptul că are un as în mânecă în ceea ce privește construirea parcului industrial, însă din motive lesne de înțeles, acesta a ales să nu ne divulge despre ce este vorba.

Așadar pare-se că, până la urmă, Parcul Industrial Tetarom V Luna nu va rămâne în coadă de pește.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img