spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Petre Pop lanseaza un nou atac la adresa primarului din Campia Turzii

spot_img

1Primarul ,,like” și ,,share” !

Încă la început, trebuie să înțelegem că ,,primarul” este o instituție edilitară deosebit de importantă în gospodărirea și dezvoltarea unei localități. Am ținut să fac acestă specificație deoarece, din lipsa exercițiului, a expertizei profesionale si morale atât de necesară acestei functii, unii primari confundă funcția cu propria persoană, moment în care realizările instituței devenind propriile realizari, ba sunt chiar propria voie… lucru deosebit de grav pentru o democrație europeană.
Am lucrat în echipă cu mai mulți primari, fapt care mi-a oferit experiența necesară înțelegerii acestei funcții sub toate aspectele ei.
În urma cu ceva timp, am constatat cu surprindere ca viceprimarul municipiului nostru, informa public pe rețele de socializare că are o mare realizare ,, 3000 de lik-uri”-3000 Tetszik (bilingv) și tot atâția prieteni pe facebook. La prima impresie poate părea o copilărie, un amatorism a unei persoane parașutată politic într-o funcție publică (negociată politic) ce-i depășește capacitatea profesională și decizională. Asta nu ar fi o problemă dacă persoana în cauză ar vinde bilete de intrare la patinoar, însă este deosebit de grav atunci când este omul numărul doi în conducerea unui oraș.
Tot de ceva timp încercăm să tragem un semnal de alarmă asupra faptului că, la Câmpia Turzii nu mai avem de a face cu o primărie reală, ancorată în problemele zilnice ale cetățenilor, ci cu un gen de primărie virtuală cu un primar facebook. Adică, acest actor social deosebit de important, care are ca menire publică medierea între forțele politice, și bineînțeles coeziunea socială a tuturor resurselor sociale, este în antiteză cu aceste atribute fiind factorul principal în dezbinarea comunității pe principiul ,,noi și ei”.
Ca o concluzie, putem spune că singura formă de apreciere a activității în primărie este suma like-urilor și share-urilor obținute la fiecare postare făcute de edilul șef,… timp în care orașul este din ce în ce mai murdar, drumurile sunt într-o stare de degradare continuuă, iar oficial, pe facebook stăm uluitor de bine!
Mențiune:
———–
prezenta postare nu afectează actul administrativ nici nu împiedecă bunăstarea orașului… este doar o constatare, un punct de vedere argumentat!
Petre Pop-consilier județean

spot_img
spot_img
spot_img