spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Petre Pop: Dragi prieteni și nu numai…

Anul electoral în curs ne oferă prilejul de a reconfigura și revitaliza organizația PSD Câmpia Turzii, prin promisiunea unui #restart care să reflecte viziuni moderne și angajamente ferme pentru viitorul orașului nostru. PSD rămâne o entitate centrală în arhitectura social-politică a Câmpiei Turzii, și prin candidatura mea, sunt hotărât alături de noua echipă PSD, să contribuim împreună la edificarea unei comunități prospere și echitabile.

Este esențial să recunoaștem și să valorificăm rolul femeii ca motor fundamental al dezvoltării sociale. Importanța participării femeilor la procesul decizional și la formularea politicilor pentru viitorul localității este incontestabilă, așa cum remarcă și Sfinții Părinți ai Bisericii: “Când Dumnezeu are un plan pentru un bărbat, prima dată îl sădește în inima și cugetul mamei”.

Inspirat de această înțelepciune profundă, am hotărât să încurajez o prezență crescută a femeilor în viața politică locală.

Cu profundă satisfacție, vă comunic că PSD Câmpia Turzii se distinge la nivel județean și posibil național prin compoziția listei noastre pentru Consiliul Local, unde femeile constituie 54% din candidați — 13 femei și 11 bărbați dintr-un total de 24 de persoane. Aceasta nu este doar o statistică, ci o manifestare a angajamentului nostru pentru diversitate și egalitate de gen.

În această direcție, am structurat trei programe inovative dedicate femeilor:

#Inițiativa “Paritate și putere”, sprijinind accesul egal al femeilor în poziții de decizie politică și administrativă;

#Programul “Siguranță și respect”, care combate hărțuirea sexuală, verbală și emoțională din administrația publică locală, astfel asigurând un mediu de lucru respectuos;

#Campania “Voce și protecție”, care protejează și sprijină victimele violenței domestice, promovând conștientizarea publică asupra acestor probleme vitale.

Angajamentul meu este să lucrez neobosit pentru a reflecta în mod autentic nevoile și aspirațiile comunității noastre, transformând Câmpia Turzii într-un exemplu de bune practici în administrația locală. Împreună, putem modela un viitor în care fiecare voce este ascultată, și fiecare vis are locul său de afirmare.

Vă sunt profund recunoscător pentru încrederea acordată și vă invit să ne unim forțele în vederea realizării acestui proiect ambițios.

Petre POP,

Președinte PSD Câmpia Turzii și Candidat pentru Primăria Municipiului Câmpia Turzii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img