fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiPetre Pop: Bazinul de înot - temă de seducție electorală?
spot_img
spot_img

Petre Pop: Bazinul de înot – temă de seducție electorală?

- Publicitate -
spot_img

Urmează o campanie electorală deosebit de importantă pentru Câmpia Turzii, alegerea Primarului și al Consiliului Local, fapt ce deschide sezonul ,,promisiunilor”. Un subiect interesant și care revine de fiecare dată în campania electorală și bineînțeles în atenția politicienilor ca ofertă electorală, este ,,Bazinul de Înot”, care este prezentat ca un proiect nou, de viitor.


O administrație unde normalitatea e la ordinea zilei ar trebui să se laude cu ceea ce a făcut în 4 ani de mandat, nu cu ce-o să facă în următorul mandat! Bilanțul politic se face pe ceea ce ai făcut, nu pe ceea ce promiți că faci, o practică întâlnită pe vremea cealaltă, de tristă amintire, când activistii PCR se lăudau cu realizarile cincinalului viitor!


Revenind la tema seducției, bazinul de înot, vreau să vă supun atenției și faptul că proiectul este depus spre analiza guvernului încă din 2015 și mai interesant este că în anul 2016, de la preluarea mandatului de către PNL& Co. nu s-a mai făcut nimic concret, adică tema a fost lăsată baltă și reîncălzită acum in prag electoral! De ce? Pentru că au realizări ZERO și nu au ce spune, decât să promită!


Dar eu zic că oamenii Câmpiei Turzii s-au lămurit, așa că OUT PNL!

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: