fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiPetre Pop: "Atat eu cat si familia mea bem apa de la...
spot_img
spot_img

Petre Pop: “Atat eu cat si familia mea bem apa de la robinet, iar apa este buna”

- Publicitate -
spot_img

In aceasta dimineata, presedintele Consiliului de Administratie al Companiei de Apa Aries ne-a transmis raspuns la intrebarea adresata in cursul zilei de joi.

“Dragi prieteni și stimați cetățeni,

Urmarea interpelării făcute de d-l ziarist Ovidiu Bucur, citez: ,,In calitate de presedinte CA al Companiei de Apa ce demersuri ai intreprins cu privire la calitatea proasta a apei livrata locuitorilor din Campia Turzii?”, și al speculațiilor politice făcute pe acest subiect, vă răspund:


Am fost și sunt adeptul normalității, al managementului soluțiilor, nu al dezbaterilor inutile care au doar un scop, politizarea unui subiect ce trebuie tratat strict tehnic și de profesioniști, nu pe Facebook si nu de postacii de partid!


Compania de Apa Arieș are o echipa de oameni profesioniști, responsabili cu simțul răspunderii și care își fac treaba 24 din 24 de ore. Raportat la subiectul in cauza, colegii din CAA, ca urmare a sesizarilor cetățenilor cu privire la un anumit disconfort organoleptic (gust și miros al apei) au suplimentat, începând cu data de 23.09.2019, numărul și frecvența analizelor privind indicatorii de calitate ai apei potabile în municipiu și au informat promt prin transmiterea buletinelor de analiză a apei potabile.


Ce măsuri s-au luat?
Echipele CAA sunt în permanență în teren și depun toate eforturile necesare pentru identificarea și soluționarea tuturor problemelor semnalate de consumatori. Laboratorul Analize Ape Potabile din cadrul CAA monitorizează permanent rețeaua de distribuție a apei potabile și sursele de apă, fiind prelevate zilnic probe.


Atât eu personal cât și familia mea bem apă de la robinet, o apă bună, după cum relevă si rezultatele probelor prelevate în aceste zile, probe care nu indică depășiri ale valorilor de calitate a apei potabile, parametrii analizați fiind în limitele normale.”, a spus Pop.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: