19.9 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIPetre Pop aduce acuzații pe care nu le poate proba - wow!

Petre Pop aduce acuzații pe care nu le poate proba – wow!

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Președintele PSD Câmpia Turzii, Petre Pop, a lansat o serie de acuzații la adresa unor persoane din Primăria Câmpia Turzii, prin intermediul ultimei postări pe rețelele de socializare.

Astăzi am să vă spun de acei funcționărași, care au acum un statut de ,,semizeu” în primărie și care fac ce vor și cum vor, bineînțeles sub oblăduirea și clemența ,,marelui licurici roșu”. Cine-o fi?…

Să revenim, la ora actuală în primărie sunt angajați care își permit lucruri care pot fi la limita legalității sau cel puțin imoral față de ceilalți funcționari… și care sunt trecute cu vederea de actuala conducere! Adică, conform uzanțelor și procedurilor de lucru, își completează cererea de concediu, anunță că sunt în concediu în caz că sunt căutați sau se află, după care, dacă totul este ok, fac în așa fel încât cererea să dispară și bineînțeles și evidența zilelor de concediu va rămâne intactă!

Ceea ce vă spun e greu de demonstrat deoarece aceia care știu acest lucrul nu îndrăznesc să vorbească datorită repercursiunilor ce pot urma… dar se pare că mai sunt și funcționari vigilenți care mai copiază documentele respective și…. dacă ne vor parveni astfel de documente le vom face publice… cine știe…. până atunci totul trebuie tratat ca zvon...”, a spus Petre Pop.

Principala problemă a președintelui PSD Câmpia Turzii este că … după cum chiar el afirmă … e greu să probeze informațiile pe care le aruncă în spațiul public.

Practic, la o analiză succintă a textului, sună puțin a șantaj și amenințare … și totul vine în contextul în care acesta încearcă, prin toate metodele, să redevină city-managerul orașului.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: