Peste un miliard de lei, datorii pentru Hidroconstrucția SA – Compania de Apă Arieș și Domeniul Public Turda, printre creditori

spot_imgspot_img

Societatea care și-a adjudecat mai mult de jumătate dintre contractele de lucrări pe proiectul POIM de apă și canalizare în zona Turda – Câmpia Turzii este calul troian care ar putea aduce dezastrul economic în zonă.

Recent a fost publicată lista tuturor creditorilor pe care-i are Hidroconstrucția SA, în dosarul de insolvență de la Tribunalul București.

Printre cele mai mari datorii pe care această societate, care a fost lăsată să participe la licitații publice, le are sunt față de bănci – peste 300 de milioane de lei noi și societăți de asigurări – peste 100 de milioane de lei noi.

Printre creditorii Hidroconstrucția SA se numără și șapte societăți turdene dintre care merită să evidențiem Compania de Apă Arieș – cu o solicitare în valoare de 87.161 lei, Cotiz Închirieri – cu o solicitare de peste 621.000 lei și Domeniul Public Turda – cu o solicitare în valoare de 13.377 de lei.

În total, peste 3200 de entități s-au așezat la masa credală, în acest mega-dosar de insolvență.

Cum naiba au putut participa la licitații cei de la Hidroconstrucția SA? 

Dosarul complet de insolvență al SC Hidroconstrucția SA poate fi consultat mai jos:

15568
spot_img
%d