spot_img
spot_img

„Pește” de la 19 ani … a băgat 3 femei la produs

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Ieri, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Mureș au surprins în flagrant delict un tânăr, în vârstă de 19 ani, care ar fi săvârșit o infracțiune de proxenetism.

 

În fapt, la data de 8 iunie a.c., tânărul a fost surprins în flagrant într-un apartament, de pe raza municipiului Târgu Mureș, în care 3 femei ofereau servicii sexuale contra cost.

 

Din cercetări a reieşit faptul că acesta, din luna aprilie și până în prezent, ar fi obţinut foloase materiale ca urmare a practicării prostituţiei, de pe urma a 3 femei, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani.

 

Ulterior flagrantului, au fost efectuate 2 percheziţii domiciliare, la locuința tânărului bănuit de săvârşirea infracţiunii de proxenetism și la o locuință pe care acesta ar fi închiriat-o în acest scop.

 

Au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 6 telefoane mobile, bani și un autoturism folosit la transportul femeilor.

 

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “proxenetism”, tânărul de 19 ani fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Mureș.

 

Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia.

 

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

BACALAUREAT ÎN SIGURANȚĂ, în județul MUREȘ

Examenul de Bacalaureat pentru absolvenţii învățământului liceal este în plină desfășurare – o perioadă de emoții pentru absolvenți...

Prefectul de Mureș, omagiu adus eroilor uciși de Armata Maghiară la 1848

În cursul zilei de ieri, Mara Togănel, prefectul județului Mureș, a transmis un mesaj de omagiu pentru cei...

Intervenţie de reimplantare scalp realizată cu succes la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş

  O echipă medicală, coordonată de Dr. Cristian TRÂMBIŢAŞ, medic specialist chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă, a realizat, săptămâna...

A zecea prelevare de organe, în acest weekend, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Tîrgu Mureş 

În acest weekend, mai multe echipe de medici de la Târgu Mureş, Cluj şi Bucureşti au prelevat rinichii...
spot_img

Pot să merg să-mi cumpăr carne de miel de la agentul economic autorizat de unde îmi cumpăram în fiecare an? Ce trec pe declarație...

Având în vedere că la nivelul Grupului de Comunicare Strategică au fost primitealte întrebări referitoare la situații punctuale privind respectarea măsurilor dedistanțare socială, dar...
%d bloggers like this: