spot_img

Peste 5000 de masti si 2000 de combinezoane vor ajunge la Turda

Date:

Share post:

Ca la Turda se respecta conditiile de biosecuritate stau chezas rezultatele analizelor personalului medical care a intrat in contact cu singurul pacient depistat cu Covid la Spitalul Municipal.

Pe de alta parte, preocularea administratiei locale pentru dotarea spitalului reiese dintr-o afirmatie facuta de Cristian Matei, intr-un interviu telefonic acordat recent.

Pentru strictul necesar al medicilor există bucățile suficiente, avem circa o sută și ceva de combinezoane, dar personal, eu am rezolvat prin donație 5.000 de măști și ieri, pe la ora 16:00 am primit informația că ni s-au rezolvat minim 2.000 de combinezoane, maxim 4.000, care vor veni începând sau de astăzi sau de luni. Astea vor fi cumpărate. Am rezolvat o bonificație foarte bună de circa 25 lei la combinezon, adică de la 82 lei, la 57 lei”, a spus Matei, contactat de PressOne.  

Odata cu receptionarea materialelor de biosecuritate, Spitalul Municipal Turda devine unul dintre cele mai dotate DIN JUDETUL CLUJ, in materie de protectie anti-infectioasa.

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Frumusețea iernii, surprinsă de cel mai bun fotograf turdean

Sebastian Luca este, fără îndoială, cel mai bun fotograf...

Familie inzapezita la Ciurila, salvata de un politist turdean

Politistul, Vlad Paven, de la Politia Rurala Turda a...

Accident rutier la Turda

Zapada si viscolul abatut asupra zonei Turda - Campia...

Interventie a mascatilor, la Turda

Trei dube de mascati au intervenit, in aceasta seara,...
%d bloggers like this: