spot_img
spot_img

Peste 30.000 de unici, în iulie, pe RefleqtMedia – vă mulțumim

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Dragi cititori, acest articol este despre și pentru voi, pentru că doar voi ne-ați ajutat ca în luna iulie să obținem valorile de trafic cu care ne mândrim.

Astfel, dacă în luna iunie eram în jurul cifrei de 20.000 de unici, prin aportul vostru și prin fidelizarea de care ați dat dovadă, am reușit că în „luna lui Cuptor” să sărim de 30.000 de cititori unici.

După cum ați văzut și în titlu, dăm date aproximative, pentru că nu mai știm pe cine să credem.

Astfel, dacă analizăm datele furnizate de trafic.ro, avem 33.494 de unici, dintre care 4652 din Cluj Napoca, 3.421 din Turda, 3.248 din București, 518 din Câmpia Turzii și 364 din Luduș.

Pe de altă parte, dacă luăm în calcul datele furnizate de Google Analytics, avem 30.873 de unici per total, dintre care 9.500 din Cluj Napoca, 5.438 din Turda, 4.978 din București și 885 din Câmpia Turzii.

În fine, dacă ne uităm și la Facebook Analytics, RefleqtMedia.ro a înregistrat 23.700 de unici per total, dintre care 22.28% dintre cititori, adică 5280 sunt din Câmpia Turzii, iar 20.12% adică 4768 sunt din Turda.

Cu toate astea, având în vedere că marea majoritate a caietelor de sarcini dedicate serviciilor de publicitate, finanțate din fonduri europene iau în calcul, drept vectori de măsurare a traficului, doar datele prezentate de Google Analytics și Trafic.ro, tindem să ignorăm facebook analytics.

Oricum … indiferent de valorile exacte înregistrate de RefleqtMedia, este clar că suntem pe un trend crescător, iar asta se datorează exclusiv vouă, dragii noștri cititori!

Continuați să citiți, apreciați, comentați și mai ales SĂ DISTRIBUIȚI știrile noastre și împreună vom fi o comunitate mare, comunitatea REFLEQTMEDIA.RO!

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Unul care n-a reușit să fie primar la Florești îmi jignește mie orașul! Curtene, epavă e cariera ta politică!

Mihai Curtean, un individ despre care clujenii au auzit doar când a încercat să fie primar la Florești,...

Citește opinia GENIALĂ a unui cetățean din Câmpia Turzii despre „fiasco-ul” românesc de la Târgul Internațional de Turism de la New York

Cosmin Călușer este fiul domnului Aurel Călușer, component al Corului Asta, însă satira lui Călușer junior este la...

Pentru ca răul să învingă, este de ajuns ca oamenii buni să nu facă nimic!

Ca sprijin pentru milioanele de refugiați, ca omagiu pentru sutele de civili morți, din respect pentru eroii care...

Cand vulturii isi desfac aripile, papagalii vorbitori incep sa taca

Pana sa inceapa razboiul din Ucraina, cele mai vocifere partide din Turda erau PMP si USR. Aproape zilnic ieseau...
spot_img

Atitudine sfidătoare a lui Bogdan MTV – tânărul filmat drogat

După ce filmările cu el „pe tripuri” au atins zeci de mii de vizualizări, Bogdan MTV - așa cum este pseudonimul său online, Bogdan...
%d bloggers like this: