fbpx
HomeDEZVĂLUIRIEXCLUSIV: Persoanele dispărute ale județului Cluj sunt ținute la secret de IPJ?
spot_img
spot_img

EXCLUSIV: Persoanele dispărute ale județului Cluj sunt ținute la secret de IPJ?

- Publicitate -
spot_img

În 27 iulie 2019, RefleqtMedia a făcut o solicitare, în temeiul legii 544/2001 pentru a afla informații despre persoanele dispărute ale județului Cluj.

Am înaintat cererea către IPJ Cluj, prin intermediul adresei oficiale de email, de pe site-ul instituției și am așteptat termenul legal de 10 zile pentru a primi un răspuns din partea instituției.

Doar că … acel răspuns nu a venit nici până în ziua de astăzi.

Astfel, persoanele dispărute ale județului Cluj sunt ținute, realmente, la secret de către IPJ, asta deși omologii lor de la Alba și Mureș, care au primit solicitări similare, și-au făcut datoria legală, punându-ne la dispoziție informațiile.

Ce trebuie să credem, în acest context? Că la Cluj există o mafie a traficului de organe, pe care cineva are dorința de a o acoperi? 

Nu vrem să credem acest lucru și transmitem un mesaj public către IPJ Cluj: dați-ne informațiile pe care vi le-am solicitat, altfel vă dăm în judecată!

Din informațiile „pe surse” ale RefleqtMedia, doar la nivel de Turda și Câmpia Turzii există 5 persoane dispărute, dintre care 2 sunt copii.

Pe site-ul Poliției Române trebuie să cauți adânc în arhive pentru a găsi vreo persoană urmărită din Județul Cluj, iar în ceea ce privește copiii dispăruți, nu există niciun caz din județul Cluj care să fie promovat pe site-ul respectiv.

Interesant, nu? 

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: