fbpx
spot_img

Permisul suspendat sau absenta acestuia nu i-a impiedicat sa conduca

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

La data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 16.30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au depistat un bărbat de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DC56, în localitatea Boian, deși nu deținea permis de conducere.

 

La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 11.15, un tânăr de 21 de ani, a fost depistat de polițiștii orașului Huedin, în timpul deplasării acestuia cu un autoturism, pe DN 1R, în afara localității Călățele, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

În cursul aceleiași zile, în jurul 09.20, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla au depistat un bărbat de 48 de ani, din județul Maramureș, care se deplasa cu un autoturism pe DN 1C, pe raza localității Bonțida, deși avea permisul de conducere anulat.

 

La aceeași dată, în jurul orei 23.55, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 445 de ani, pe strada Gheorghe Barițiu, deși avea dreptul de a conduce suspendat.

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Magazin din Campia Turzii, amendat dupa ce vindea haine contrafacute

Magazinul Gamos Com din Campia Turzii, situat pe strada Vasile Alexandri, nr. 7A, s-a ales cu amenda din...

I&C Transilvania Constructii angajeaza deservent incarcator frontal

S.C. I&C Transilvania Constructii S.R.L. angajează Volist - Deservent încărcător frontal.   Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Cerinte:     experiență manipulare încărcător...

Transilvania Impact angajeaza la Campia Turzii

Angajam excavatorist cu experiență. Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Informații la telefon: 0760 233 617. resurseumane@transilvaniaimpact.ro  . . . #angajari #locuridemunca #transilvaniaimpact #icti

Pompierii clujeni atrag atenția! Incendiile de vegetație pot ucide!

Numai anul trecut am intervenit în județul Cluj la peste 900 de incendii de vegetație uscată, fiind printre...
%d bloggers like this: