27.7 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIPerformanță pe burta goală - voleibaliștii CSM-ului sunt neplătiți de două luni

Performanță pe burta goală – voleibaliștii CSM-ului sunt neplătiți de două luni

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Informația a fost dezvăluită de consilierul local PSD, David Gabriel, după înfrângerea suferită de CSM Câmpia Turzii chiar pe teren propriu.

„SPORTIVII ORAȘULUI NEPLĂTIȚI!!!???
Se laudă cu ei, dar Primăria nu i-a plătit de anul trecut!?

Nu cred ca e ceva nou când spunem că șefii primăriei au făcut un obicei din a se lauda pe munca altora. Sunt foarte buni la poze și la dat interviuri.

Săptămâna aceasta m-am întâlnit cu un sportiv de la CSM- Clubul Sportiv Municipal Câmpia Turzii care mi-a spus: d-le consilier local de ce nu plătiți sportivii din Câmpia Turzii? Va spun sincer ca am rămas mască! Eu știam că am aprobat banii necesari în Consiliul Local și ca totul este OK! Mai ales ca nu îmi vine sa cred ca primarul Municipiului se pozează pe la competițiile sportive, dar nu-și plătește sportivii! 
I-am spus că o să mă interesez, dar va fi destul de greu, pentru ca primarul nu raspunde la interpelările noastre.”, a scris social-democratul pe rețelele de socializare.

RefleqtMedia l-a contactat pe președintele CSM Câmpia Turzii, Viorel Crișan, pentru a afla povestea din spatele poveștii.

„Având în vedere că nu a fost aprobat bugetul local pe 2019, nu ni se pot face plăți, deși contractul este în derulare. Cel mai probabil se vor plăti banii retroactiv, după aprobarea bugetului local.”, ne-a confirmat Viorel Crișan.

Situația cu plățile restante nu este una singulară la Câmpia Turzii, ci este prezentă la mai toate echipele care depind de administrația publică locală pentru a-și desfășura activitatea.

Practic, la Dej, Zalău și Baia Mare situația este la fel.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: