14.9 C
Turda
Thursday, September 29, 2022
spot_img
HomeBREAKING NEWSPercheziții la Turda

Percheziții la Turda

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

La data de 14 iulie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Turda, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj și Detașamentul 4 de Jandarmi Turda, în baza mandatului de percheziție emis de Judecătoria Turda, au descins la imobilul unui tânăr de 24 de ani, din același municipiu.

Tânărul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de camătă, șantaj, violare de domiciliu și răzbunarea pentru ajutorul dat justiției.

În fapt, în cursul anilor 2021-2022, acesta ar fi dat bani cu camătă mai multor persoane, fiind vorba de sume cuprinse între 50 și 2.000 de lei, iar pentru a-și recupera banii, tânărul ar fi procedat la amenințări cu acte de violență.

De asemenea, în data 22 iunie a.c., acesta ar fi pătruns în imobilul unui bărbat din municipiul Turda, pe care l-ar fi amenințat cu acte de violență pentru faptul că a sesizat organele de poliție.

În baza probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea tânărului pentru 24 de ore, iar ulterior magistrații Judecătoriei Turda au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

 

 

 

 

 

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: