fbpx
spot_img
spot_img

Percheziții la Turda și Mihai Viteazu într-un dosar de act sexual cu un minor și proxenetism

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Trei locații din Turda și Mihai Viteazu au fost percheziționate, săptămâna trecută, într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda.

- Advertisement -
- Advertisement -

Fapta: act sexual cu un minor și proxenetism.

Suspecții: nume grele din viața de stradă a Turzii, a căror identitate nu o vom dezvălui cel puțin momentan.

Interesant este faptul că Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda și Poliția Turda au refuzat, până la această oră, să dea detalii în acest sens, în ciuda repetatelor solicitări remise de RefleqtMedia.

Așadar, în lipsa informaților de la autorități, ne-am adresat chiar suspecților.

Am aflat așadar că, trei locații au fost percheziționate, iar din una dintre locații, chiar dacă proprietarul se afla în străinătate, au fost ridicate o sumă de bani, un telefon mobil și un pistol cu bile de calibru mic, neletal.

Totul a început după ce mama unei fete de 13 ani, care pe facebook afirmă că ar avea 19 ani, a depus plângere la Poliție pentru că „lumea interlopă” i-ar fi corupt fiica.

Unul dintre suspecți, care a rămas sub protecția anonimatului, ne-a declarat că fata respectivă a inițiat conversații, pe rețelele de socializare, cu el și că ar fi mers la el acasă, pentru a-i vedea cățeaua de luptă, care fătase recent.

„A venit la mine acasă, am lăsat-o să se joace cu puii, apoi am întrebat-o ce vârstă are. Când mi-a zis ce vârstă are, am trimis-o direct acasă. 3 luni mai târziu m-a sunat mama ei să-mi zică vrute și nevrute, că i-am corupt fata că nu știu ce i-am făcut. Eu am avut femei adevărate și am orice femeie vreau, nu mă încurc cu copile de 13 ani.”, ne spune unul dintre suspecți, sub protecția anonimatului.

Cert este că operațiunea de percheziționare s-a lăsat fără a fi dispusă vreo măsură judiciară împotriva niciunuia dintre cei 3 suspecți.

Cât privește minora a cărei mamă s-a adresat autorităților, trebuie spus din capul locului că, cel puțin pe rețelele de socializare, aceasta manifestă un comportament total nepotrivit vârstei sale, postând fotografii în ipostaze provocatoare, atât pe facebook, cât și pe Instagram și Snapchat.

Desigur, asta nu scuză, sub nicio formă, un eventual contact intim pe care aceasta l-ar fi avut cu vreun bărbat adult, întrucât vârsta de consimțământ în România este de 15 ani.

RefleqtMedia va urmări cazul îndeaproape, până când vom afla toate detaliile din dosar, însă identitățile părților le vom face publice doar când acestea vor deveni publice, respectiv dacă vor apărea în fața instanței pentru diverse fapte.

 

Comentarii

- Advertisement -
Previous articleHabemus Guvernator!
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

%d bloggers like this: