fbpx
spot_img
HomeStiri din MuresPercheziții la Mureș - este vizată o grupare de hoți

Percheziții la Mureș – este vizată o grupare de hoți

- Advertisement -

În această dimineață, polițiștii din Mureș efectuează 11 percheziții la sediul unei firme și locuințele mai multor persoane bănuite de furturi din societăți comerciale.

La data de 5 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, efectuează 11 percheziții domiciliare, în județul Mureș, la locuințele membrilor unei grupări infracționale specializate în furturi, precum și la sediul unei societăți comerciale.

Din cercetări a rezultat faptul că, în cursul anului 2020, persoanele bănuite ar fi pătruns, pe timpul nopții, prin efracție, în două societăți comerciale, de unde ar fi sustras cabluri de electricitate.

De asemenea, cei în cauză sunt bănuiți și de sustragerea a două cabaline.

Prejudiciul total cauzat prin activitatea infracțională este de 200.000 de lei.

Vor fi puse în executare 9 mandate de aducere.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

De asemenea, la activități participă polițiști de investigare a criminalității economice, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, specialiști criminaliști, precum și jandarmi.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

La Câmpia Turzii încep cursurile de înot

0
Înotul este considerat unul dintre cele mai complex sport, care reușește să antreneze marea majoritate a mușchilor din corp. 5 august este ziua din care...

Comentarii

%d bloggers like this: