fbpx
HomeFEATUREDPercheziții la Cluj și Turda într-un caz de trafic de droguri de...
spot_img
spot_img

Percheziții la Cluj și Turda într-un caz de trafic de droguri de mare risc

- Publicitate -
spot_img

În urma a 3 percheziții efectuate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Cluj, au fost reținuți trei bărbați bănuiți de trafic de droguri.

 

La data de 16 februarie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca și procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au efectuat 3 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de introducere în țară, fără drept, de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

 

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 37 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior au fost prezentați magistraților, fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

 

Anterior perchezițiilor, polițiștii au interceptat două trimiteri poștale, ce conțineau amfetamină și cocaină și care aveau ca destinatari două persoane, din județul Cluj.

 

De asemenea, a fost efectuată o acțiune de prindere în flagrant delict.

 

În urma acestor activități, au fost descoperite și ridicate 500 de grame de amfetamină, 203 grame de cannabis și un gram de hașiș.

 

De asemenea, au fost indisponibilizate 4 telefoane mobile, un laptop, un hard-disk, o unitate centrală și diverse articole și echipamente pentru fumat.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: