spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Pentru prima dată în istorie, Turda va găzdui o competiție de SCRIMĂ

spot_img

Turda se pregateste sa gazduiască, intre 25-26 mai, cea de-a III-a editie a Maratonului Scrimei Clujene, competitie internationala de scrima. In fiecare an Maratonul Scrimei Clujene inchide sezonul competitional de scrima printr-un grandios eveniment. De aceasta data, competitia se va desfasura in Sala Sporturilor „Gheorghe Barițiu”, din Turda.

Anul acesta, competitia va gazdui 10 categorii, aici enumerand probe de la U9, U11, U14, U15 si U17, feminin si masculin.

Accesul spectatorilor este GRATUIT, dorința fiind de a populariza cat mai mult acest sport.

Devenind cu timpul un club tot mai important în Romania, ACS Atlas Invictus s-a remarcat prin organizarea unor competiții cu caracter național și internațional. Acest eveniment face parte dintr-un proiect de lungă durată, prin care clubul își propune să ofere anual comunității clujene șansa de a intra în contact cu cei mai buni sportivi din Romania și din afara țării, la categoriile de vârstă sub 9, 11, 14, 15 si 17 ani (U9, U11, U14, U15 si U17).

„Suntem foarte încăntați de evenimentul pe care îl vom organiza la Turda.Ne mândrim cu faptul ca reușim sa aducem un astfel de eveniment intr-un nou oraș. Ne dorim ca efortul depus în organizarea unui astfel de eveniment să fie primit cu multe zâmbete de către participanți, iar la sfârșitul fiecarui asalt sentimentul de fair-play să fie cel care primeaza.”, afirmă Bogdan Dascălu, inițiatorul competiției.

Vreme de două zile, cei peste 300 de participanti se vor înfrunta pe planșa de scrimă, cu fair-play și respect reciproc.

„Am obișnuit publicul și participanții cu un nivel ridicat al competițiilor noastre. Speram ca în acest an sa urcăm încă o treaptă, iar calitatea asalturilor să fie cea care primează. alaturi de multă bucurie din partea tuturor participanților.”, a explicat Bogdan Dascălu.

Program:

Sâmbătă, 25 mai 2024

  • 9.00 – U15 & U13 – floretă masculin & floretă feminin
  • 13:00 –U9 & U17 – floretă feminin
  • 14:30 – U11 – floreta masculin
  • 17:00 – finalele competitiei

Duminică, 26 mai 2024

  • 08.30 – U13 & U15 – floretă masculin & floretă feminin
  • 12:30 –U9 & U17 – floretă masculin
  • 14:00 – U11 – floreta feminin
  • 16:30 – finalele competitiei

Rezultatele acestui concurs național vor contribui la palmaresul participanților. Clubul Atlas Invictus și partenerii săi le vor mai oferi sportivilor, în perioada următoare, alte oportunități și evenimente.

spot_img
spot_img
spot_img