26 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeȘtiri din zonăMihai ViteazuPentru al treilea an consecutiv, Școala Gimnazială ”Mihai Vodă” reprezintă județul Cluj...

Pentru al treilea an consecutiv, Școala Gimnazială ”Mihai Vodă” reprezintă județul Cluj la Olimpiada Națională de științe sociale

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Afișarea rezultatelor finale ale Olimpiadei județene de cultură civică a adus din nou, pentru al treilea an consecutiv o mare bucurie în rândul comunității din Școala Gimnazială ”Mihai Vodă”, Com. Mihai Viteazu, Jud. Cluj.

Echipajul format din elevii Darius Râștei clasa a VIII-a și Cirebea Alesia, clasa a VII-a a obținut locul I și va participa la faza națională la Brașov, în perioada 22-26 aprilie 2019.
Azi , i-am găsit alături de doamna profesoară Farcaș Mihaiela în locul lor special din CDI, unde pun la punct unele detalii referitoare la proiectele pe care le vor realiza în pregătirea pentru etapa națională.


Pentru Darius este a doua participare la faza națională, dar și el este cuprins de aceeleași emoții ca și colega lui mai mică, Alesia. Deși au trecut prin simulări, au găsit timp să se pregătească cu sârg și să nu renunțe la materia care îi pasionează.


Felicitări elevilor și doamnei profesoare ! Le urăm mult succes la etapa națională!


Director,
Prof. Arion Daniela Maria

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: