fbpx
spot_img
HomeȘtiri din TurdaPeisagistică îmbunătățită pe străzile Amurgului și Toamnei din Turda

Peisagistică îmbunătățită pe străzile Amurgului și Toamnei din Turda

- Advertisement -

Înainte de intervențiile Primăriei Turda pe străzile Amurgului și Toamnei, acestea două arătau ca … niște străzi dintr-un oraș subdezvoltat. 

Gropi, boscheți, bătătoare de covoare, trotuare „răpănoase”, toate formau „rețeta dezastrului” pe cele două străzi.

Asta… până la demararea lucrărilor de reabilitare de către Primăria Turda. 

S-a asfaltat carosabilul, s-au modernizat trotuarele și, nu în ultimul rând, s-a îmbunătățit considerabil peisagistica verde.

„Zonele urbane inestetice care erau ocupate de obiecte precum faimoasele “bătătoare”, stâlpi din fier de care atârnau sârme sau de pomi uscați crescuți până la nivelul blocului sunt acum zone verzi moderne. În locul copacilor uscați, avem astăzi 150 de arbori tineri, plantați conform aliniamentului stradal, iar la nivelul solului este așternut un covor verde compus din gazon.

Dragi turdeni, pentru ca frumusețea și curățenia acestor zone să fie păstrată este nevoie să contribuim cu toții. Spațiile exterioare a unui bloc sau a unei case, ne reprezintă pe fiecare.”, a transmis primarul Municipiului Turda, Cristian Matei, în această seară.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Femeie din Câmpia Turzii prinsă de polițiștii turdeni în timp ce...

0
Poliţiştii din Turda cercetează o femeie din Câmpia Turzii, judeţul Cluj, pentru conducere fără permis. La data de 13 august a.c., poliţiştii Biroului de Ordine...

Comentarii

%d bloggers like this: