spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Pe el ne bazăm la Euro 2024! Căpitanul naționalei U19 este din Câmpia Turzii

Criza acută de fundași centrali valoroși din lotul Naționalei de Fotbal poate fi exact oportunitatea de care el are nevoie!

Vorbim despre Răzvan Robert JALADE, căpitanul Naționalei de Fotbal U19, legitimat la Youth Sevillia, care este exact fundașul central de care are nevoie fotbalul românesc.

Cu 4 selecții în echipa națională și ajuns direct căpitan și cu un meci în UEFA Youth League, Robert Jalade promite FOARTE MULT!

Sevilla Juvenil A s-a întărit în presezon cu unul dintre cei mai promiţători tineri jucători din ultima ediţie a Divizie de Onoare Juvenil.

Este vorba despre româno-spaniolul Robert Jalade, un fundaş central care anul acesta sărbătoreşte al treilea an de tineret şi care a ajuns să se remarce foarte mult la unul dintre cluburile de tradiţie din Catalonia, CF Damm.

Performanţa de la CF Damm l-a adus pe Jalade în centrul atenţiei marilor academii de tineret din toată ţara, iar Sevilla l-a transferat în această vară pentru a consolida echipa Juvenil A, a lui Lolo Rosano”, a notat site-ul oficial al celor de la Sevilla.

Ceea ce e cel mai interesant este că rădăcinile lui Robert Jalade sunt DIN CÂMPIA TURZII! Mama fotbalistului este ghirișeancă, iar tatăl lui este din Boian, comuna Ceanu Mare. Totuși, Jalade s-a născut în SPANIA, în Mar 28, 2005 (18 ani)

Astfel, din punct de vedere fotbalistic, Jalade este eligibil pentru a fi convocat la Echipa Națională a SPANIEI, lucru care ar trebui să-i determine pe oficialii Federației Române de Fotbal să se miște repede și să-l convoace la Naționala Mare, mai ales în amicalele din primăvara lui 2024.

spot_img
spot_img
spot_img