fbpx
spot_img
HomeBREAKING NEWSPaul Surugiu - Fuego: „Fiecare stradă din Turda are câte-un fragment din...

Paul Surugiu – Fuego: „Fiecare stradă din Turda are câte-un fragment din trecutul meu, o lumină și o bucată zdravănă de emoție!”

- Advertisement -
Aflat într-o scurtă vizită la Turda, artistul Paul Surugiu „Fuego” a făcut o adevărată declarație de dragoste orașului său natal.
 
”De fiecare dată când ma întorc acasă este sărbătoare în sufletul meu!
 
Nu știu cum e la alții, dar pentru mine, Turda, orașul în care m-am născut și m-am format, este leagăn al bucuriilor! Nu doar pentru că aici sunt mama și bunica, amintirile mele și oameni dragi, ci pentru că Turda înseamnă istorie, tradiție, loc însemnat și frumuseți nespuse! Sunt onorat pentru că în 2019 am devenit cetățean de onoare al orașului, într-o ședință deschisă, după 25 de ani de carieră!
 
Fiecare stradă din Turda are câte-un fragment din trecutul meu, o lumină și o bucată zdravănă de emoție!
E însăși copilaria mea.
 
Cu Arieşul, pe malul căruia mi-am visat drumul artistic, cu şcolile şi oamenii care mi-au fost alături şi m-au format, cu imaginile de joc şi veselie, cu salina în care alergam, cu drumurile şerpuite către sala de repetiţii, cu magnificile porţi ale individualizării mele!
 
Voi reveni mereu, cu onoare și bucurie, cu muzica și arta mea, dăruind fericiri, în singurul loc în care prietenia, familia, părinții si apartenența, poartă și un nume, scris cu majuscule – TURDA! Vă iubesc!
”, a declarat renumitul artist.
 
Vă reamintim că Paul Surugiu a fost declarat cetățean de onoare al Turzii, din inițiativa edilului, Cristian Octavian Matei.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Mărturia șefei ATI de la UPU Cluj: „Oamenii se sufocă și...

0
În contextul în care, aproape săptămânal, județul Cluj își mărește capacitatea de îngrijire ATI, șefa secției ATI de la UPU Cluj, Cristina Petrișor, a...

Comentarii

%d bloggers like this: