spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Paul Cristian OLARU: Dragii mei, VĂ MULȚUMESC!

spot_img

Astăzi pot confirma o victorie pe cât de muncită, pe atât de dulce. Prin voia lui Dumnezeu, prin susținerea scumpei mele familii, prin munca tuturor colegilor mei din Partidul Național Liberal și prin VOTUL COMUNEI MIHAI VITEAZU, sunt Primarul Comunei!

Sunt convins că munca noastră și votul vostru au același scop, acela de a duce comuna spre noi paliere de dezvoltare urbanistico-edilitară.

Aceasta nu este doar victoria mea și a PNL Mihai Viteazu, ci a tuturor cetățenilor comunei noastre, și vă voi demonstra acest lucru, în următorii 4 ani!

Vreau să îi mulțumesc din suflet domnului primar, Zeng Ioan, pentru tot ce a făcut pentru comuna Mihai Viteazu. De asemenea, îi mulțumesc și îi voi rămâne recunoscător toată viața pentru toate câte m-a învățat în ultimii 4 ani! Domnule Zeng, din suflet, vă respect și vă stimez ca pe un părinte spiritual!

De asemenea, le mulțumesc tuturor contracandidaților mei la funcția de primar! Ne-am luptat frumos, nu? Haideți să lucrăm ÎMPREUNĂ pentru Comuna Mihai Viteazu! GATA CU DEZBINAREA!

Din suflet, mă înclin!
Paul Cristian Olaru

spot_img
spot_img
spot_img