Partidul lui Irimie a căpătat personalitate juridică … AȘA, ȘI?

spot_imgspot_img

În urmă cu două zile, fostul deputat și secretar de stat din Turda, Mircea Irimie, punea pe facebook, cu surle și trâmbițe, faptul că partidul din care face parte, „Pro România”, a căpătat personalitate juridică.

Pe lângă un text lung, care amintea de procesul de creație a acestui partid, Irimie postate și câteva fotografii de la diverse băi de mulțime organizate de Pro România.

„Pro România dorește să fie o alternativă la clasa politică actuală și promovează cu prioritate și responsabilitate interesele cetățenilor români.
Pro România este Proiectul Politic care unește oamenii!
Pro România militează pentru o Europa unită și o Românie puternică! ”, a scris Irimie pe facebook, dar a uitat să menționeze ceva.

Pro România este un partid sub 2%, format din oameni cu un vaaaast trecut politic (numai Irimie s-a plimbat prin patru partide politice).

Totodată, înafară de Victor Ponta, a cărui părere este, cât de cât, elocventă, nimeni din Pro România nu are capacitatea de a aduna mulțimi în jurul său, darămite să strângă voturi. Astfel că indiferent de cât de mult vor reprezentanții partidului să ne arate că ei reprezintă viitorul, este greu de crezut un astfel de lucru.

În al treilea rând, Pro România se înscrie în curentul „new age” al partidelor politice care, din lipsă de idei și cultură politică, promovează un sistem neortodox, în care nu există poziționare politică, nu există doctrină, nu există nimic din vechiul eșicher politic.

Practic, Pro România este din aceeași tagmă ca și USR sau Platforma România 100 a lui Dacian Cioloș, partidulețe care se nasc talente și mor speranțe.

spot_img
%d