fbpx
HomeStiri din MuresPARAMEDIC ȘI ÎN TIMPUL LIBER
spot_img
spot_img

PARAMEDIC ȘI ÎN TIMPUL LIBER

- Publicitate -
spot_img

Ieri, 19 aprilie, în jurul orei 09:10, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Târgu Mureș, un biciclist s-a lovit de portiera deschisă a unui autoturism staționat.

Evenimentul a fost surprins de către mama unui coleg de-al nostru, aceasta s-a grăbit să-l anunțe pe fiul ei, care o aștepta în imediata apropiere a incidentului.


De cum a aflat de eveniment, camaradul nostru, a intervenit prompt pentru acordarea primului ajutor victimei, o persoană de sex masculin de aproximativ 60 de ani, care era căzută pe partea carosabilă. Szaby a efectuat o evaluare primară a victimei și a constatat că aceasta este conștientă, fără urme vizibile de leziuni, urmând a ruga trecătorii să apeleze numărul unic de urgență 112 pentru a solicita un echipaj de ambulanță.


Până la sosirea echipajului SMURD, colegul nostru a stabilizat victima, menținând permanent contactul verbal și vizual cu aceasta. După sosirea echipajului de prim ajutor, Szaby a continuat să sprijine colegii la fixarea gulerului cervical și transportul victimei până în ambulanță.

Plutonierul adjutant Lengyel Szabolcs este comandant de echipaj, acesta își desfășoară activitatea de serviciu la Detașamentul de Pompieri Târgu Mureș ca și paramedic pe ambulanța SMURD și are o vechime de aproape 16 ani în cadrul ISU Mureș.

Mulțumim Szaby pentru implicarea, devotamentul și seriozitatea de care dai dovadă.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: