fbpx
spot_img

Padurar din Valea Ierii – arestat pentru fals intelectual

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

La data de 17 martie a.c., în urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol, a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 46 de ani, din comuna Valea Ierii, bănuit de fals intelectual, uz de fals și folosirea funcției pentru favorizarea unei persoane.

 

 

Din probatoriul administrat, a reieșit că cel în cauză, având calitatea de pădurar în cadrul unui ocol silvic, ar fi introdus în programul SUMAL 2.0. date necorespunzătoare adevărului, raportând punctul de descărcare al materialului lemnos la o altă locație decât cea reală, respectiv ar fi introdus datele unei alte beneficiare a materialului, decât a celei reale.

 

 

De asemenea, din cercetări a reieșit faptul că, la aceeași dată, în urma unui control în trafic, acesta ar fi prezentat organelor de poliție un aviz de însoțire a materialului lemnos, pe care l-ar fi generat prin introducerea datelor necorespunzătoare adevărului.

 

 

În cursul acestei zile, 18 martie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda a dispus, față de bărbat, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile, printre obligațiile impuse regăsindu-se și obligația interzicerii exercitării profesiei de pădurar.

 

 

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Anunț important pentru proprietarii de terenuri din municipiul Turda!

Vă reamintim că arderea resturilor vegetale sau a altor tipuri de deșeuri este complet interzisă, în conformitate cu...

Clienții Băncii Transilvania Câmpia Turzii – ÎN PERICOL

În cursul serii de ieri, RefleqtMedia a publicat imagini și fotografii cu o persoană aflată în stare de...

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda 

Compania de Apă Arieş anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 20.03.2023 între orele 13.00 – 16.00,...

PERCHEZIȚII LA O GRUPARE CARE DISTRIBUIA DROGURI ÎN ȘCOLI

Astăzi, 20 martie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare...
%d bloggers like this: