spot_img
spot_img

Ovidiu Bucur: „Pițipoancele de ieri au devenit, azi, mame”

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Discutam, săptămâna trecută, cu cineva despre situația copilelor de 14-15 ani și am aflat, cu stupoare, că la 14 ani, acestea au devenit active sexual.

Pe de o parte, mă așteptam la acest fapt, având în vedere decadența morală a societății în care trăim, precum și a dezvoltării fizice de care se bucură aceste domnișoare, însă din alt punct de vedere, dacă este să le analizăm mentalul, copilele astea nu au cum să fie active din punct de vedere sexual.

Adică, serios vorbind, niște copile care nu înțeleg diferența dintre subiect și predicat sau care nu sunt capabile să-și coasă o pereche de chiloți, n-ar trebui să fie capabile să zămislească prunci, dar cu toate astea… sunt capabile.

Așa se ajunge la situația în care o puștoaică de paișpe ani se … mai des și mai bine decât o femeie în toată firea, de 20-25 de ani.

„Sunt flori care înfloresc forțat și rapid, iar pe la 19-20 de ani încep să se ofilească”, spunea interlocutorul meu de săptămâna trecută.

Și … cum s-a ajuns la situația asta? Păi simplu, știți fetele alea din „vremea noastră” care nu făceau sex decât oral și anal, ca să nu se prindă mamele lor că nu mai sunt virgine? Ei bine, fetele alea au devenit acum mame, iar lor li se pare firesc ca fetele lor să aibă fuste mini, machiaj, boieli de la 12-13 ani.

Discutam anul trecut cu un prieten care e fotograf și care fotografiază clase de a 8-a și mi-a arătat niște poze de la terminarea clasei a 8-a … păi ce vezi acolo te crucești.

E grav ce se întâmplă, tot așa cum este gravă că decadența societății se accentuează, de la o generație, la alta, dar dacă îi spui fetei tale care are 14 ani să nu se îmbrace ca prietenele ei, vei avea o paria a grupului de prietene, o izolată social și o depresivă … și nimeni nu-și vrea copilul depresiv, cu toate că va fi depresiv puțin mai târziu.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Vomitiv de presă! Marius Bordea vorbește, să nu tacă, iar presa scrie, că e trending să dai în ruși!

Acum două zile, Gandul.info a publicat „cea mai șmecheră investigație” despre felul în care a fost fărămițat combinatul...

Unul care n-a reușit să fie primar la Florești îmi jignește mie orașul! Curtene, epavă e cariera ta politică!

Mihai Curtean, un individ despre care clujenii au auzit doar când a încercat să fie primar la Florești,...

Empaticul, Vakar și ipocrizia ungurească! Hărcana, Ip și Fântâna Albă …

Astăzi, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, udemeristul  - Vakar Istvan - a depus o coroană de flori la Monumentul...

Citește opinia GENIALĂ a unui cetățean din Câmpia Turzii despre „fiasco-ul” românesc de la Târgul Internațional de Turism de la New York

Cosmin Călușer este fiul domnului Aurel Călușer, component al Corului Asta, însă satira lui Călușer junior este la...
spot_img

Primăria Municipiului Câmpia Turzii ia măsuri de prevenire a infecțiilor cu virusul COVID-19 – prin modificarea programului de lucru cu cetățenii

Datorită înmulțirii cazurilor de infecție cu coronavirus, la nivel național și trecerea în stadiul 2 al infecțiilor, fapt care a declanșat implementarea de măsuri...
%d bloggers like this: