fbpx
spot_img
spot_img

Ovidiu Bucur: „Pițipoancele de ieri au devenit, azi, mame”

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Discutam, săptămâna trecută, cu cineva despre situația copilelor de 14-15 ani și am aflat, cu stupoare, că la 14 ani, acestea au devenit active sexual.

Pe de o parte, mă așteptam la acest fapt, având în vedere decadența morală a societății în care trăim, precum și a dezvoltării fizice de care se bucură aceste domnișoare, însă din alt punct de vedere, dacă este să le analizăm mentalul, copilele astea nu au cum să fie active din punct de vedere sexual.

Adică, serios vorbind, niște copile care nu înțeleg diferența dintre subiect și predicat sau care nu sunt capabile să-și coasă o pereche de chiloți, n-ar trebui să fie capabile să zămislească prunci, dar cu toate astea… sunt capabile.

Așa se ajunge la situația în care o puștoaică de paișpe ani se … mai des și mai bine decât o femeie în toată firea, de 20-25 de ani.

„Sunt flori care înfloresc forțat și rapid, iar pe la 19-20 de ani încep să se ofilească”, spunea interlocutorul meu de săptămâna trecută.

Și … cum s-a ajuns la situația asta? Păi simplu, știți fetele alea din „vremea noastră” care nu făceau sex decât oral și anal, ca să nu se prindă mamele lor că nu mai sunt virgine? Ei bine, fetele alea au devenit acum mame, iar lor li se pare firesc ca fetele lor să aibă fuste mini, machiaj, boieli de la 12-13 ani.

Discutam anul trecut cu un prieten care e fotograf și care fotografiază clase de a 8-a și mi-a arătat niște poze de la terminarea clasei a 8-a … păi ce vezi acolo te crucești.

E grav ce se întâmplă, tot așa cum este gravă că decadența societății se accentuează, de la o generație, la alta, dar dacă îi spui fetei tale care are 14 ani să nu se îmbrace ca prietenele ei, vei avea o paria a grupului de prietene, o izolată social și o depresivă … și nimeni nu-și vrea copilul depresiv, cu toate că va fi depresiv puțin mai târziu.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: