spot_img
spot_img

Ovidiu Bucur: „Pițipoancele de ieri au devenit, azi, mame”

spot_img

Discutam, săptămâna trecută, cu cineva despre situația copilelor de 14-15 ani și am aflat, cu stupoare, că la 14 ani, acestea au devenit active sexual.

Pe de o parte, mă așteptam la acest fapt, având în vedere decadența morală a societății în care trăim, precum și a dezvoltării fizice de care se bucură aceste domnișoare, însă din alt punct de vedere, dacă este să le analizăm mentalul, copilele astea nu au cum să fie active din punct de vedere sexual.

Adică, serios vorbind, niște copile care nu înțeleg diferența dintre subiect și predicat sau care nu sunt capabile să-și coasă o pereche de chiloți, n-ar trebui să fie capabile să zămislească prunci, dar cu toate astea… sunt capabile.

Așa se ajunge la situația în care o puștoaică de paișpe ani se … mai des și mai bine decât o femeie în toată firea, de 20-25 de ani.

„Sunt flori care înfloresc forțat și rapid, iar pe la 19-20 de ani încep să se ofilească”, spunea interlocutorul meu de săptămâna trecută.

Și … cum s-a ajuns la situația asta? Păi simplu, știți fetele alea din „vremea noastră” care nu făceau sex decât oral și anal, ca să nu se prindă mamele lor că nu mai sunt virgine? Ei bine, fetele alea au devenit acum mame, iar lor li se pare firesc ca fetele lor să aibă fuste mini, machiaj, boieli de la 12-13 ani.

Discutam anul trecut cu un prieten care e fotograf și care fotografiază clase de a 8-a și mi-a arătat niște poze de la terminarea clasei a 8-a … păi ce vezi acolo te crucești.

E grav ce se întâmplă, tot așa cum este gravă că decadența societății se accentuează, de la o generație, la alta, dar dacă îi spui fetei tale care are 14 ani să nu se îmbrace ca prietenele ei, vei avea o paria a grupului de prietene, o izolată social și o depresivă … și nimeni nu-și vrea copilul depresiv, cu toate că va fi depresiv puțin mai târziu.

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Accident rutier MORTAL pe A1

Secția de pompieri Sebeș intervine pentru acordarea primului ajutor...

IPJ Cluj revine cu date despre accidentul rutier de la Turda – o femeie a fost rănită

Două autoturisme s-au ciocnit, în această seară, în cartierul...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Anunț cu privire la sacrificarea mieilor în Oborul Turda-Nouă

Având în vedere tradiția sacrificării mieilor în perioada sărbătorilor...

A început sezonul: Peste 1.800 de articole pirotehnice descoperite de polițiștii de frontieră

Polițiștii de frontieră giurgiuveni au descoperit, într-un autoturism, cantitatea de...

Iata lista buncarelor antiaeriene din Campia Turzii

In judetul Cluj sunt aproape 200 de adaposturi antiaeriene. Dintre...

O noua campanie de preventie la ITM

În perioada 18 - 29.06.2018 ITM Cluj...
spot_img
spot_imgspot_img

Ce-ai făcut, Bobiță? Încă un dosar penal pentru Cristi Căpușan! Se cere arestarea lui!

Anul 2020 este, cu adevărat, unul nefast pentru omul de afaceri din Câmpia Turzii, Cristi Căpușan. După ce a fost prins la furat de lemne...

Acuzații de FRAUDĂ la alegerile interne ale USR PLUS Cluj Napoca

În acest week-end, la Cluj Napoca au loc alegeri interne pentru organizația USR PLUS Cluj Napoca. Pe fondul acestei situații, Doru Șupeală, cercetător IT și...

Iată lista activităților care vă îmbolnăvesc cel mai repede de Covid19

Secretarul de Stat, Raed Arafat, a făcut publică lista activităților care ne pot îmbolnăvi, cel mai ușor, de Covid-19. Practic, aceste activități favorizează cel mai...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: