3.9 C
Turda
Thursday, October 6, 2022
spot_img
HomeOPINIEEditorialOvidiu Bucur: „Ăștia votează ÎMPOTRIVA copiilor noștri, da-și umflă subvențiile lor. Mai...

Ovidiu Bucur: „Ăștia votează ÎMPOTRIVA copiilor noștri, da-și umflă subvențiile lor. Mai puteți, mă?!”

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Io-nțeleg multe, sunt un om care a trecut prin meseria de jurnalist, vreme de un deceniu și m-am prins, nihil sine politicum, dar ceea ce se întâmplă în aceste zile depășește absolut orice limită a comprehensiunii umane.

Săptămâna trecută am văzut știrea potrivit căreia Senatul României a respins propunerea de creștere a alocațiilor pentru copii „din cauza impactului prea mare pe care l-ar avea asupra PIB”, iar săptămâna asta vedem că subvențiile pentru partidele politice au atins cea mai înaltă cotă din istoria acestei țări.

În calitate de jurnalist și patron de presă ar trebui să mă bucur că au ăștia subvențiile așa de mari, pentru că „din seria, dă și mie și-ți fac publicitate”, însă nu am cum să mă bucur, pentru că – spre deosebire de marea majoritate a sifonarilor, a gâștelor și a retardaților care compun Parlamentul României, mie mi-a rămas coloana vertebrală dreaptă și intactă.

Copiii sunt viitorul acestei națiuni – corect!

Populația țării este în scădere – corect!

Natalitatea scade – corect!

Păi și-atunci cum morții mă-tii de parlamentar împuțit îți permiți să respingi creșterea alocației și să-ți crești ție subvenția la partid?

Partea cea mai sinistră este că nu doar PSD+ALDE profită de această mișcare legislativă, ci absolut toate partidele parlamentare, indiferent cât de inutile sunt pentru făurirea acestei țări.

Este inadmisibil ca un popor care se confruntă cu o situație jenibilă, în care școli, grădinițe și gospodării sunt lipsite de rețele de apă și canalizare, să fie condus de partide politice care-și umflă căcatele alea de subvenții.

Țineți minte că anul trecut m-am contrat cu președintele PMP Turda, Adrian Nap, tocmai pe subiectul subvențiilor și la acea vreme, Nap avea tupeul să-mi spună că acei bani sunt plătiți din buzunarele politicienilor, pe care-i recuperează ulterior… păi și de la cine-i recuperează, tataie, de la Vrăjitorul din Oz? Normal că de la contribuabili.

Este absolut josnic și grotesc ce se întâmplă în România și ceea ce este și mai josnic, dar și mai grotesc este faptul că cele trei partide care ne promit marea cu sarea și apropierea față de standardele occidentale, PLUS, USR și Dreapta Liberală, sunt conduse și făurite de securiști, deghizați în salvatori ai patriei.

Am ajuns la fundul sacului, ca neam și țară, am ajuns total în căcat și nimeni și nimic nu mai are șansa de a ne scoate de acolo. Mulțumim!

Iar voi, „tinerii frumoși” care vă gândiți că veți protesta pașnic într-una din zilele astea, nu sunteți altceva decât niște fuste de femei ieftine.

Niciodată, un protest pașnic n-a adus nimic, dar nimic concret!

Șansa este doar una, dar n-o voi expune aici pentru că se cheamă instigare la omor!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: