spot_img
spot_img

Ovidiu Bucur: „Am testat închirierile de mașini din Câmpia Turzii și sunt dezamăgit”

spot_img

Cel puțin de una dintre firme, așa că lecturați în continuare să vedeți despre ce este vorba!

Bunăoară, în Câmpia Turzii există două societăți comerciale care închiriază autoturisme, una fiind situată lângă LIDL și una vis-a-vis de Agrosel.

De foarte multă vreme închiriez de la firma de lângă LIDL, astfel că înainte de sărbători, având nevoie de o mașină, am sunat să închiriez. N-am găsit niciuna disponibilă, semn că celor de la UȚUSOR le merge bine și îi felicit pentru asta.

M-am găsit, așadar, în dificultate și având nevoie de mașină, am decis să sun la cealaltă firmă de închirieri auto din oraș. Patronul, amabil cum îl știm toți, m-a informat că se află în Germania și m-a îndrumat să merg la firmă și să solicit acolo o mașină.

Așa am găsit o posibilitate de comparație între cele două firme.

Deci, în timp ce Uțusor închiriază și pentru 24 de ore, cealaltă firmă are o perioadă minimă de cinci zile sub care nu închiriază.

Pe de altă parte, Uțusor nu cere garanție, dar ceilalți solicită garanție de 100 de euro.

Cu alte cuvinte, în timp ce una dintre firme ajută clientul, cealaltă se gândește la sine. Parcă realizez acum de ce Sorin Cristurean nu are mașini disponibile, iar celălalt patron are. E o diferență de politică și o aplicare elocventă a principiului de liberalizare în piață.

Lasă-i omului opțiuni și libertate și vei vedea că va face afaceri cu tine mereu. Restricționează-l și vei vedea că te părăsește.

Firește, până la urmă, chiar dacă aveam nevoie de mașină NU AM AGREAT TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE LA FIRMA DE LÂNGĂ AGROSEL. Nu mi se pare corect să fiu obligat să închiriez mașină pentru minim 5 zile dacă eu am nevoie doar 24 de ore pentru ea și tot nu mi se pare normal să achit garanția de 100 de euro. Știu că și în Occident se aplică astfel de termene, dar acolo vorbim de firme mari, precum Hertz, care sunt pe piață de zeci de ani și au adresabilitate către zeci de mii de clienți.

În altă ordine de idei, sărbători fericite, dragi cititori!

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Iată motivul perchezițiilor efectuate, ieri, la Viișoara!

În cursul serii de ieri, RefleqtMedia vă informa cu privire la...

Accident rutier lângă Școala Teodor Murășanu din Turda

Un autoturism s-a răsturnat, în urmă cu puțin timp,...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Noaptea ursilor in judetul Mures

A fost o noapte de teroare in doua localitati...

Salvatorii de vieți din județul Cluj au nevoie de ajutorul nostru! RefleqtMedia se implică! Hai și TU!

Serviciul de Ambulanţă Cluj lansează un apel de solidaritate...

Sub 500 de pozitivi COVID19 in judetul Cluj

Buletin de presă, 21.02.2022 ✅ SITUAȚIE MĂSURI COVID-19 – JUDEȚUL...
spot_img
spot_imgspot_img

Festivalul Peștelui – copiii și pescuitul

In cadrul evenimentului Festivalul Pestelui editia I Campia Turzii 19 - 20 mai 2018 s-a desfasurat un miniconcurs de pescuit categoria Junior - copii...

Strada Retezatului din Câmpia Turzii a intrat în reabilitare

Când RefleqtMedia scria că Dorin Lojigan a transformat Câmpia Turzii într-un adevărat șantier nu am fost deloc departe de adevăr. Astfel, după străzile Piața Mihai...

Accident grav la intrarea pe Autostrada Turda – Sebeș / un bărbat a murit

Grav accident rutier produs pe autostrada A3, la ieșirea înspre municipiul Turda.  Se acordă asistență medicală de urgență pentru două persoane, dintre care una este...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: