fbpx
spot_img
HomeOPINIEEditorialOvidiu Adrian Bucur: „Dacă cineva mă bănuiește că am mințit ... să...

Ovidiu Adrian Bucur: „Dacă cineva mă bănuiește că am mințit … să mă dea în judecată!”

- Advertisement -

După dezvăluirile prezentate de subsemnatul, cu privire la halul în care se desfășoară activitatea la Spitalul „Dr. Cornel Igna”, mulți dintre iubitorii primarului de la Câmpia Turzii s-au apucat să povestească faptul că „vezi-Doamne, Ovidiu Bucur are o problemă cu primarul și înșiră minciuni”.

Singura problemă a acestor diletanți, din toate categoriile sociale și de toate meseriile, este că … de fapt, eu nu mint și sunt dispus să dovedesc faptul că spun adevărul, inclusiv în instanța de judecată.

Vedeți voi, dragi cititori, în 2016 am pierdut un proces civil și am plătit daune morale de 15000 de lei, prin urmare mi-am jurat să-mi iau toate măsurile de precauție ca, pe viitor, tot ce scriu să aibă acoperire … iar în ceea ce privește spitalul, chiar are!

În ceea ce privește DEMISIILE CELOR 2 CADRE MEDICALE, ÎN SEMN DE SOLIDARITATE CU LEHEL CSERGO – un medic și-a dat demisia din funcția de ȘEF DE SECȚIE, iar celălalt din funcția de DIRECTOR MEDICAL.

În ceea ce privește „ancheta administrativă” întreprinsă la Spital … nu vă faceți iluzii, DSP Cluj nici n-a trecut pe la Câmpia Turzii… pentru că DSP este ca și Inspectoratul Școlar Județean, vin în teritoriu doar când trebuie să primească prăjituri și „salatini”, în rest … SPITALUL „DR. CORNEL IGNA” A ÎNCROPIT O COMISIE DE ANCHETĂ, DIN RÂNDUL PERSONALULUI TESA, adică oamenii din DIRECTA SUBORDINE a managerului.

O știți p-aia cu „corb la corb nu scoate… nimic”, și eu o știu.

În ceea ce privește aluziile conform cărora Csergo ar fi demisionat … din motive oculte. Nu … Csergo a fost auzit chiar de pacienți, cu 2 săptămâni înainte de a demisiona, spunând că EL NU MAI SUPORTĂ SITUAȚIA DE PE SECȚIA „INTERNE” ȘI CĂ VREA SĂ-ȘI DEA DEMISIA!

În ceea ce privește afirmația lui Dorin Lojigan potrivit căreia medicii n-au vrut ca Spitalul „Dr. Cornel Igna” să devină spital Covid-19, „Medicul Csergo a fost printre cei mai fervenți susținători ai ideii de a transforma spitalul în spital Covid-19 și de a trimite urgențele la Turda.”, ne-au spus 2 asistente medicale din spital și o infirmieră.

În ceea ce privește alegațiile unor colegi conform cărora sursele mele sunt inventate: singurul motiv pentru care nu îmi dezvălui sursele … este pentru că NU ÎMI POATE CERE NIMENI ASTA! Nici măcar INSTANȚA nu îmi poate cere.

Vedeți voi, în toată lumea asta frumoasă și civilizată, mass-media se face cu ajutorul surselor și, pentru ca acele surse să-ți furnizeze informații, trebuie să le protejezi identitatea.

De la The New York Time, la Le Figaro, toată lumea scrie pe surse și le protejează, doar în zona Turda – Câmpia Turzii trebuie să ne facem cunoscute sursele… ca să li se taie accesul la informație și să le poată „pedepsi” ăștia care vor să țină rahatul sub preș.

Ca atare, subsemnatul va continua să relateze articole pe surse, să evidențieze nenorocirile care se petrec și… cine mă bănuiește că mint, să mă dea în judecată!

Apropo … ultima găselniță a managerului de la Spitalul „Dr. Cornel Igna” a fost să le pună pe asistente ca, după fiecare activitate (de curățenie, de alimentare a bolnavilor, de schimbare a scutecelor la bolnavi), acestea trebuie să completeze raport scris cu ceea ce au făcut.

Desigur, această cerință încetinește activitatea personalului, dar măcar conducerea este „acoperită” cu hârtii.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Ziua Recoltei la Campia Turzii

0
Administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii vă invită să luați parte la o nouă ediție a Zilei Recoltei. Evenimentul va avea loc miercuri 26 septembrie,...

Comentarii

%d bloggers like this: